Vivomixx Drop For Kids Tripack 6x5 ml

€ 35,34
€ 31,81
(€ 106,03 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 3,53)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Vivomixx Drop For Kids Tripack

Vivomixx Drop voor kinderen is een voedingssupplement om het immuunsysteem te versterken en om te zorgen voor een goede werking van het maagdarmstelsel.

Een pasgeboren baby is volledig steriel. Tijdens de bevalling, wordt het hele lichaam van het kindje gekoloniseerd door bacteriën die bescherming bieden en die zijn hele leven op en in zijn lichaam blijven.

Dit lijkt ongelooflijk, maar in feite leven er erg veel bacteriën op ons. In feite hebben we 10 "goede bacteriën" per iedere lichaamscel.

Deze enorme hoeveelheid bacteriën die zich in de oro-naso-pharingealholte, de gastro-intestinale tractus en de urogenitale tractus en op de huid bevinden, vertegenwoordigen onze "microbiota". De samenstelling en de functie van de microbiota in de verschillende delen van eht menselijk lichaam spelen een fundamentele rol in de fysiologie, in de immuniteit en de voeding. De eerste kolonisatie gebeurt bij de geboorte, wanneer de baby het vaginale kanaal passeert en goede (en slechte) bacteriën van de moeder krijgt. Het darmkanaal wordt vervolgens gekoloniseerd door de flora van de moeder via de moedermelk en andere omgevingsbronnen. De intestinale microflora is essentieel voor de vertering en assimilatie van nutriënten. Wijzingen van de intestinale microbiota in deze kritieke periode kunnen verschillende darmproblemen teweeg brengen zoals koliek, abdominale pijn, krampen, overtollig gas, opgeblazen gevoel enz.

Indicatie

  • versterkt het immuunsysteem
  • garandeert een goede werking van de gastro-intestinale tractus

Gebruik van Vivomixx Drop For Kids Tripack

Leeg de inhoud van het zakje in de fles, schud het goed. Voeg het toe in het water, melk of vruchtensap, nooit koud. Het kan tot zuigelingenvoeding worden toegevoegd. Goed schudden voor gebruik. De aanbevolen dosering is 2 tot 10 druppels per dag. Leeg de vloeistof en schud goed totdat een uniforme suspensie wordt bereikt.   Na het mengen moet het gekoeld worden bewaard en gebruikt worden binnen de 3 weken.
 

Waarschuwing

Het product bevat lactobacilli, die gevoelig zijn voor warmte. Niet blootstellen aan extreme hitte. Bewaren in de koelkast (2-8 °C) en weg van het licht. Als u het wil gebruiken voor een kind jonger dan 3 jaar, neem dan contact op met uw kinderarts voor de juiste instructies.
 
Vivomixx Drop For Kids Tripack 6x5 ml
€ 35,34
€ 31,81
(€ 106,03 / 100 ml)

Vivomixx Drop For Kids Tripack kopen

Je kan Vivomixx Drop For Kids Tripack van het merk Vivomixx, geproduceerd door COPHANA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Maag & Darmen
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Vitaminen