€ 37,75
€ 34,16
Bespaar 10% (€ 3,59)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vitafytea Rifen

Als ondersteuning voor smering van de gewrichten. Bewegingsapparaat » Gewrichten » voor smering van de gewrichten.

Rifen bevat twee actieve bestanddelen met elk een eigen toepassingsgebied.

Glucosamine gaat het kraakbeen en collageen terug helpen aan te maken, daar waar er holtes zijn ontstaan.

Glucosamine is een natuurlijke stof die in normale omstandigheden door uw eigen organisme wordt aangemaakt. Het blad van Ribes nigrum wordt gebruikt als adjuvans in de behandeling van reumatische aandoeningen. Het menselijk kraakbeen speelt een essentiële rol in de gewrichten.

Dit kraakbeen vormt als het ware een kussentje in uw gewrichten waardoor ze soepel kunnen bewegen.Het kraakbeen bestaat uit ketens van verschillende moleculen glucosamine, genaamd proteoglycanen.

Deze proteoglycanen zorgen ervoor dat samen met water en ionen (geladen deeltjes) een elastische laag wordt gevormd die het gewricht voortdurend insmeert. Er wordt dus een beschermende laag of kussentje rond het been gevormd waardoor schokken worden opgevangen. Bij overgewicht of bij sporten op latere leeftijd kan deze laag sterk worden belast.

Op rijpere leeftijd en door overbelasting wordt uw lichaam minder aangezet om zelf glucosamine te produceren. Het volume aan kraakbeen vermindert waardoor er slijtage of degradatie van de gewrichten kan optreden. De aftakeling van het kraakbeen leidt tot verminderde mobiliteit van de gewrichten, stijve gewrichten, waardoor er pijnopstoten kunnen worden waargenomen.

De knieën, de heupen en de vingers worden hierbij meestal het eerst aangetast. Op de plaats van een ontsteking kan er schade aan de omringende weefsels worden toegebracht. De ontsteking moet eerst aangepakt worden om verdere weefselschade te voorkomen. Vervolgens dient er aandacht besteed te worden aan het herstel van de eventueel aangebrachte schade.

Gebruik van Vitafytea Rifen

2 x 2 tabletten per dag
Bij acute pijn: dosis verdubbelen (8 tabl. per dag)

Ingrediënten Vitafytea Rifen

D-glucosamine sulfaat.2KCl
Zwarte aalbes (blad) Ribes nigrum folia

€ 37,75
€ 34,16
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vitafytea Rifen

Schrijf een review
 • fullfullfullfullnone
  4/5
  Beoordeeld door
   

  De tabletten zijn wat groot en niet gemakkelijk in te nemen.Ze geven na langdurig gebruik een goed resultaat aan de bewegelijkheid van mijn spieren.Langdurig innemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vitafytea Rifen kopen

Je kan Vitafytea Rifen van het merk VitaFytea, geproduceerd door TEAM ETIXX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten