€ 20,50
€ 15,99
(€ 15,99 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 4,51)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vitafytea Ribes Nigrum

Bewegingsvrijheid, dankzij soepele spieren en gewrichten is een groot goed,  Ribes Nigrum (zwarte aalbes) is in de volksgeneeskunde gekend voor de hulp dat het biedt bij gevoelige spieren en als ondersteuning voor het behoud van soepele spieren en gewrichten. Net daarom werd dit vloeibaar extract geproduceerd dat uit de bladeren van de zwarte aalbes geëxtraheerd werd.

Gebruik van Vitafytea Ribes Nigrum

2 x 10 tot  30 druppels per dag in water.

Ingrediënten Vitafytea Ribes Nigrum

Zwarte aalbes Ribes nigrum

Waarschuwing

Voedingssupplement.

Een evenwichtige voeding bevat voldoende vitamines. We raden aan de dagelijks aanbevolen dosis niet te overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Voedingssupplementen worden niet als substituut voor een geziene persoon gebruikt.

Dit voedingssuplement is niet geschikt voor gebruik door kinderen tot en met de leeftijd van 3jaar.

Donker, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren. Voor verdere info vraag advies aan uw art/apotheker of raadpleeg de ingesloten informatiefiche.

€ 20,50
€ 15,99
(€ 15,99 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vitafytea Ribes Nigrum

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Ik ben steeds op zoek naar natuurlijke middelen. Ik had dit product nog nooit gebruikt, maar had enige tijd geleden wel gelezen dat zwarte aalbes een gunstig effect heeft bij spier en gewrichtsklachten. Vanaf de eerste dag hebben zowel mijn echtgenoot als ik resultaat gehad bij het gebruik er van. de eerste dagen 2 maal twintig druppels en nu 1 x 20 druppels per dag. Ondanks het huidige vochtige weer zijn onze klachten spectaculair verminderd.Zeker een aanrader dus!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Heeft een goede ondersteuning bij mijn overbelaste spieren daar ik heel veel moet stappen tijdens de dag. Er is een zeer moeilijke druppelverdeling,daar er steeds brokjes in de vloistof zitten en voor het gaatje komen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vitafytea Ribes Nigrum kopen

Je kan Vitafytea Ribes Nigrum van het merk VitaFytea, geproduceerd door PERRIGO WELL-BEING , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Kruiden
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Kruiden