€ 26,50
€ 22,26
Bespaar 16% (€ 4,24)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Kwalitis 45 capsules

Omschrijving van Kwalitis

 

 


 

Indicatie

Kwalitis is een nieuw voedingssupplement dat bijdraagt tot de instandhouding van een positieve stemming, zelfvertrouwen en een positieve ingesteldheid.

Gebruik van Kwalitis

De normaal aanbevolen dagelijkse inname bedraagt 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Maar uw arts of apotheker kan u een aangepast schema adviseren (2 capsules per dag in 2 innamen). Met het oog op een gunstig effect wordt aangeraden om Kwalitis langere tijd in te nemen. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden opgelost in een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Kwalitis

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:

500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone).

Hulpstoffen

Antiklontermiddel: magnesiumstearaat
Capsule: hypromellose

Waarschuwing

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Kwalitis mag niet worden genomen, zonder eerst een arts te raadplegen, door:
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen van het coumarinetype (vitamine K-antagonisten) of heparinoïden,
• Personen die lijden aan galobstructie.
€ 26,50
€ 22,26

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Kwalitis werd ons aangeraden door de huisarts als ondersteunend natuurlijk voedingssupplement in tijden van stress en onrust. Heel positieve ervaring. Een aanrader!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Kwalitis helpt het lichaam te ondersteunen in stress situaties of in periodes van spanningen vooral op mentaal vlak. Het zorgt ervoor dat je lichaam terug genoeg stoffen aanmaakt zodat je je terug sterker voelt in jouw schoenen en het leven terug wat vrolijker tegemoet kijkt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kwalitis kopen

Je kan Kwalitis van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma