€ 47,50
€ 37,05
Bespaar 22% (€ 10,45)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/10/2018
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Kwalitis 90 capsules

Omschrijving van Kwalitis

Trenker Kwalitis

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). 

Hulpstoffen:
Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. 
Capsule: 
hypromellose.


 

 

Indicatie

Kwalitis is een nieuw voedingssupplement dat bijdraagt tot de instandhouding van een positieve stemming, zelfvertrouwen en een positieve ingesteldheid.

Gebruik van Kwalitis

De normaal aanbevolen dagelijkse inname bedraagt 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Maar uw arts of apotheker kan u een aangepast schema adviseren (2 capsules per dag in 2 innamen). Met het oog op een gunstig effect wordt aangeraden om Kwalitis langere tijd in te nemen. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden opgelost in een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Kwalitis

500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

Kwalitis mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen door:
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen van het coumarinetype (vitamine K-antagonisten) of heparinoïden,
• Personen die lijden aan galobstructie.
Kwalitis 90 capsules
€ 47,50
€ 37,05

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht Kwalitis op aanbeveling van Dokter Lecluyse in Wenduine voor mijn vrouw. Ze is in een zeer lange en pijnlijke herstel na een plaatsing operatie van een totale omgekeerde schouderprothese. Te vroeg om te beoordelen, maar geen negatieve bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb het nog niet lang genomen, maar vind het openlijk goed Kwalitis, de huisarts heeft het mij gezegd is heel goed voor stress en de gewrichten, en ik hoop dat ik resultaat krijg.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Franchement mieux qu'un antidépresseur. Déjà un résultat après 4 jours. Et on se sent bien. Je pensais prendre du millepertuis mais pas à faire si on prend d'autres médicaments. Car ceux ci pourraient donner plus ou moins. Et ma toubib a recommandé KWALITIS. Un comprimé par jour. J'ai directement pris la boîte de 90 gélules
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed voedingssupplement van kurkuma die bijdraagt voor een goed mentaal evenwicht.Het extract van de wortelstok van de kurkuma wordt traditioneel gebruikt om heilzame werking .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik was sceptisch toen ik hoorde over de deugden van de kurkuma wortel, maar na 2 weken gebruik van dit supplement, was ik verbaasd! Het werd zelfs aanbevolen door mijn arts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sorry maar bij deze weet ik nog geen resultaat daar ik er nog niet aan begonnen dus vraag het me later nog eens en dan geef ik wel uitleg hierover bedankt voor de vlugge levering
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supersnelle verzending, gemakkelijke betalingswijze, eenvoudig te bestellen en bovendien de goedkoopste online verkoper. Levering naar keuze, bij U thuis of op een door u bepaald adres, zo hoef je niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel vlotte levering. Goede opvolging ivm wanneer alles geleverd wordt, de mailing die je krijgt, houden je op de hoogte. Over het product kwalitis, ben ik heel tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik moet nog afwachten op het resultaat ,ik neem dit product slechts één week !maar het schijnt moet men zeker een paar maanden in nemen . Maar tot heden ben ik weliswaar zeer tevreden van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  kwalitis is een zeer goed product voor wie last heeft van de bloeddoorstroming in de benen door iedere dag een capsule te nemen ik kan het iedereen aanraden.ik ben de persoon die het mij gezegd heeft dankbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd door mijn neuroloog voorgeschreven. Na een week of twee begon ik het verschil te merken en mijn futloosheid maakte plaats voor meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ook zeer tevreden over dit produkt. Ik voel me emotioneel veel stabieler, kan meer aan. Voor mijn man geldt dit ook. Dit produkt is zeker aan te raden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het een goed produkt maar ik moest het toch 14 dagen innemen vooraleer ik resultaat had.nu is het al een gewoonte geworden en neem ik elke dag 1 s'morgens ik voel me er wel beter door.zeker aan te raden
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me recent aanbevolen. Aangezien ik het nog maar 14 dagen gebruik lijkt het me moeilijk om nu reeds het resultaat te beoordelen. Ik vermoed dat een langere periode noodzakelijk is om het resultaat goed te kunnen beoordelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisarts raadde met dit product aan om mijn mentaal evenwicht wat te verbeteren in mijn rouwproces. Ik neem het nu 14dagen en ik heb duidelijk benefiet, aan te raden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  IS een goed produkt , werkt niet verslavend en is op basis van kruiden! ik voel me er goed bij ! is betaalbaar ook via farmaline ! word snel geleverd ook !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Kwalitis heeft een tijdje nodig om werkzaam te worden, dus nu, na veertien dagen gebruik, merk ik er nog niet veel van. Het heeft geen vervelende bijwerkingen , hoewel ik het gevoel had dat mijn huid er wat droger van werd, maar dat kan ook andere oorzaken hebben. Ik gebruik het in combinatie met Zaffranax. Eenvoudige inname.

Kwalitis kopen

Je kan Kwalitis van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma