€ 47,50
€ 33,73
Bespaar 29% (€ 13,77)
Promotie 29% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Kwalitis 90 capsules

Omschrijving van Kwalitis

Trenker Kwalitis

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule:
500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). 

Hulpstoffen:
Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. 
Capsule: 
hypromellose.


 

 

Indicatie

Kwalitis is een nieuw voedingssupplement dat bijdraagt tot de instandhouding van een positieve stemming, zelfvertrouwen en een positieve ingesteldheid.

Gebruik van Kwalitis

De normaal aanbevolen dagelijkse inname bedraagt 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Maar uw arts of apotheker kan u een aangepast schema adviseren (2 capsules per dag in 2 innamen). Met het oog op een gunstig effect wordt aangeraden om Kwalitis langere tijd in te nemen. Voor personen die moeite hebben met het doorslikken van de capsule, kan de inhoud van de capsule worden opgelost in een ‘vette’ substantie (een beetje eten, volle melk/yoghurt enz.). De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Kwalitis

500 mg kurkuma-extract (Curcuma longa L.) BCM-95® met 475 mg kurkuminoïden (kurkumine, demethoxykurkumine, didemethoxykurkumine) en vluchtige oliën (tumerone, atlantone, zingiberone). Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Capsule: hypromellose.

Waarschuwing

Kwalitis mag niet worden genomen zonder eerst een arts te raadplegen door:
• Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven (zoals geldt voor elk voedingssupplement),
• Personen die worden behandeld met antistollingsmiddelen van het coumarinetype (vitamine K-antagonisten) of heparinoïden,
• Personen die lijden aan galobstructie.
€ 47,50
€ 33,73

Laatste reviews en ervaringen met Kwalitis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  KWALITIS 90 CAPSULES

  ZOALS ALTIJD KAN MEN BIJ FARMALINE PRODUCTEN AANKOPEN TEGEN ZEER VOORDELIGE PRIJS. DEZE WORDEN DAN OOK STIPT OP TIJD GELEVERD ZONDER PROBLEMENT EN STEEDS NETJES VERPAKT.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed

  Reeds tweede reeks van Kwalitiskuur omdat ik met het 'verhelderende' effect tevreden ben.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  mentaal evenwicht

  100% natuurlijk product, kurkuma concentraat. Helpt bij het verminderen van nervositeit, angst. Kalmeert de stress. Balanceren van emoties. Het grote voordeel is dat het een antidepressivum is zonder de nadelen, omdat er geen sprake is van een verslaving. Bovendien is kurkuma zeer goed voor de algemene gezondheid.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kwalitis kopen

Je kan Kwalitis van het merk Trenker , geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Vitamines & Voedingssupplementen > Kurkuma