€ 35,70
€ 27,85
Bespaar 22% (€ 7,85)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Imutis vitamine D 50 capsules

Omschrijving van Imutis vitamine D

Imutis Vitamine D

Probiotica met Vitamine D

Vitamine D draagt bij tot de werking van het immuunsysteem.

Samenstelling
Elke capsule Imutis bevat
6 miljard cellen van Saccharomyces boulardii**,
2 miljard 
cellen van Lactobacillus acidophilus**,
3 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus**,
2 miljard cellen van Bifi dobacterium longum** en
1,25 mcg vitamine D (cholecalciferol, 25% RI***). 

** juist na de productie
*** Referentie inname

Ingredienten:
Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifi dobacterium longum, vitamine D, vulmiddel: maltodextrine. Antiklontermiddel: magnesiumstearaat, antioxidant: ascorbinezuur, capsule: hypromellose (E464), titaniumdioxide (E171).

Gebruik
1 tot 4 capsules Imutis per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd (vermijd alcohol en vruchtensap).
Voor personen die moeite hebben met slikken
(kinderen of ouderen), kan de inhoud van de capsules worden opgelost in een beetje melk of een klein portie voeding.

Zoals voor elk voedingssupplement dat gisten of bacteriën bevat, wordt de inname van Imutis afgeraden aan immuno-depressieve patiënten.

Fabrikant
Farmaceutische Laboratoria Trenker N.V.
Dolezlaan 480-482
1180 Brussel
Belgïe

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

04-2015

Gebruik van Imutis vitamine D

1 tot 4 capsules Imutis per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd (vermijd alcohol en vruchtensap). Voor personen die moeite hebben met slikken (kinderen of ouderen), kan de inhoud van de capsules worden opgelost in een beetje melk of een klein portie voeding. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Ingrediënten Imutis vitamine D

Elke capsule Imutis bevat 6 miljard cellen van Saccharomyces boulardii**, 2 miljard cellen van Lactobacillus acidophilus**, 3 miljard cellen van Lactobacillus rhamnosus**, 2 miljard cellen van Bifi dobacterium longum** en 1,25 µg vitamine D (cholecalciferol, 25% RI***). Vulmiddel: maltodextrine. Antiklontermiddel: magnesiumstearaat. Antioxidant: ascorbinezuur. Capsule: hypromellose (E464), titaniumdioxide (E171).
** juist na de productie
*** Referentie inname

Waarschuwing

Zoals voor elk voedingssupplement dat gisten of bacteriën bevat, wordt de inname van Imutis afgeraden aan immuno-depressieve patiënten (verzwakt immuunsysteem). Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Imutis in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement).
Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren, bij kamertemperatuur, op een droge, goed verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking.
Imutis vitamine D 50 capsules
€ 35,70
€ 27,85
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Imutis vitamine d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd ons voorgeschreven door een arts voor ernstige darmproblemen. Het helpt om de immuniteit terug op te bouwen om zo slechte darmbacteriën de kop in te drukken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Top product om je darmen te beschermen, gebruik dit al jaren op vakantie naar Zuiderse landen of met de feestdagen. Is prijzig, maar goedkopere varianten gaven niet het gewenste resultaat, dus geef ik liever wat meer uit voor een product dat echt werkt voor iemand met gevoelige darmen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief; goede bescherming tegen verkoudheid, griep........ De dokter had me geadviseerd dit te doen en sinds ik de Imutis neem, is het resultaat zeer overtuigend.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product is uitstekend geschikt voor elke darmstoornis twee tabletten en hier bent u verlichten het is een product dat ik aan iedereen aanraden en veel goedkoper op farmaline wanneer apotheek
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is zeer effectief in geval van darmstoornissen, gemakkelijk te gebruiken, snelle resultaten en goede tolerantie van het organisme voor een redelijke prijs
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Sinds de vroege herfst neem ik één Imutis tablet per dag in. Sindsdien heb ik geen winterse agressie meer gehad. Misschien komt het door dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imutis is een zeer goed natuurlijk product als je darmen voor een oncomfortabel gevoel zorgen. Ik neem dit zowel bij constipatie, diarree, krampen,... enz. Het werkt vrijwel onmiddellijk en ik ben er zeer tevreden over!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal voor mensen die lactose-intolerantie hebben als alternatief voor Enterol caps. Bevat de 'normale darmbacteriën"die in een gezonde darm aanwezig zijn. Als je deze extra neemt bij diarree, zullen je eigen bacteriën sterker zijn om het tegen de "slechte" bacteriën, die de diarree veroorzaken, op te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit ivm darmproblemen en sinds ik dit ben gaan gebruiken gaat het een stuk beter en zijn mijn darmen vrij goed hersteld waar ik heel erg blij mee ben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima product om op een natuurlijke manier het evenwicht in je darmen te herstellen. Is mij ooit aangeraden door een dokter van wacht bij diarree en wil het sindsdien steeds in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor een goede darmflora . Ik gebruik het 1 week voor vakantie en ook tijdens de vakantie en ik ben nog nooit ziek geweest van het eten. Ook gebruiken als je lucht hebt in de darmen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben imutis pro biotica gaan gebruiken omdat ik last had van mijn darmen. Bijna onmiddellijk na de eerste capsules merkte ik al een verschil. Minder opgeblazen gevoel en regelmatigere stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imutis is een product dat mij red van alle darmklachten. Eén pilletje per dag en de darmflora reguleert zich vanzelf. Op vakantie of na een etentje zal ik niet meer klagen van buikpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imutis is een aanrader, voor mij een van de beste, meest efficiënte probiotica die ik ooit genomen heb. Het helpt de darmflora te herstellen en is eveneens bevorderlijk voor het immuunsysteem.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vrij kostelijk in aankoop, doch het voordeligst te verkrijgen via deze website; doeltreffend product, vergelijkbaar met Probiac Protect; aanrader voor mensen die last hebben van constipatie en/of opgeblazen gevoel in de buik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Imutis is zeer goed voor de darmflora, heb dit preventief genomen als ik op vakantie gegaan ben naar Turkije, waar het eten toch enig risico inhoud voor bacteriële besmetting. Heb er daar geen last van gehad door de Imutis en Cerevia te nemen een week voor mijn vakantie en gedurende deze vakantie. een aanraader.

Imutis vitamine D kopen

Je kan Imutis vitamine D van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Diarree
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora