€ 48,50
€ 36,86
Bespaar 24% (€ 11,64)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van TonixX Plus Mentale Energie

TonixX PLUS is een heel populair tonicum, onder meer bij mensen die er door zitten en bij examenstudenten.

De formule is uniek, hoog gedoseerd en zeer volledig.

De synergetische werking van deze actieve stoffen is uniek. Acetyl-L-carnitine en Q10 zijn hoog gedoseerd.

Zink draagt onder meer bij tot een normale geestelijke functie en een bescherming tegen oxidatieve stress.

Biotine en de vitamines B1, B2, B3 en B6 dragen onder meer bij tot een normaal functioneren van het zenuwstelsel.

De vitamines B5, B9 en B12 dragen onder meer bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Indicatie

Voedingssupplement met een optimale mix aan vitamines, mineralen en ginseng tegen vermoeidheid.

Gebruik van TonixX Plus Mentale Energie

De 2 tabletten worden best 's morgens, tijdens het ontbijt, ingenomen met een glas water. Eventueel mag een derde tablet 's namiddags worden ingenomen.

Ingrediënten TonixX Plus Mentale Energie

2 tabletten TonixX PLUS bevatten 1500mg acetyl-L-carnitine, 100 mg co-enzym Q10, vitamines B1, B2, B3, B5, B6 en B12 (100% ADH), foliumzuur (100% ADH), biotine (100% ADH) en zink (100% ADH, onder vorm van bisglycinaat, een moderne, goed opneembare vorm).

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 48,50
€ 36,86

Laatste reviews en ervaringen met Tonixx plus mentale energie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect produkt voor studenten tijdens blok- en examenperiode. Een (natuurlijke) aanrader voor studenten! Daarnaast gebruikt mijn student ook nog meta-relax.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Echt goede service, brede asortiment, goede prijzen en een snelle levering! Vrij goede product, het werkt prima, zie al effecten. Spijtig genoeg is het echt duur...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me aangeraden om aan mijn zoon te geven tijdens de examenperiode. Hij is er tijdig mee gestart en het helpt hem om zich, ondanks het tekort aan slaap, te concentreren op zijn leerstof.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me wat beter sinds ik dit product gebruik, maar krijg wel last van darmkrampen, ik heb het nu een tijdje genomen, maar ik ga ermee stoppen, geen aanrader voor mensen met een gevoelige maag of darmen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een zeer goed product, als supplement in te nemen bij overmatige stress. Al de producten van dit merk zijn aan aanrader! Goed te verdragen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product ,was moe voel na een maand inname al verbetering ,doe zeker verder !zou het ieder aanbevelen die lichamelijke klachten heeft is een goede aanvulling bij onze gewone voeding .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal product voor blokkende studenten. Ik heb al veel vitamines geprobeerd maar dit is het eerste product waarbij ik ook werkelijk gevolgende voelde. Mijn concentratie was veel beter alsook was ik minder snel vermoeid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit kan een grote hulp zijn bij momenten waarbij je mentaal scherp moet staan. Bijvoorbeeld bij examens of bepaalde opdrachten op het werk. Wel beetje duur.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Enorm last van vermoeidheid door cvs, fibromyalgie,... Niet veel dingen kunnen me extra energie geven, maar dit voel ik wel als ik het neem of zeker als ik het niet genomen heb.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product is zeer effectief om het dagelijks leven een boost te geven.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van een vriendin neem ik Tonixx elke dag. Voel mij er goed bij, zeker als fulltime werkende mama. Enig minpuntje is de vrij dure kostprijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij Tonixx plus mentale energie tabletten geraken onze kinderen beter door de veeleisende blokperiode. Hun concentratievermogen blijft veel langer op peil. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nu twee weken bezig met de vitamines. Merkbaar minder vermoeid. De tabletten liggen niet op de maag en geven geen extra grote eetlust.Impact op beter geheugen is nog niet duidelijk, hiervoor nog even geduld oefenen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  mijn dochter gebruikt het al een maand,maar voelt niet echt verschil bij studeren zonder TonixX plus,ze blijft het verder nemen omdat het vooral de psychologische factor is die speelt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt me om mijn concentratie te verbeteren, krijg nu al iets meer energie om mijn studies terug te beginnen. Mijn geest is helder en scherper aan het worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen die studeren nemen het enkel tijdens de blok en examens en geloven erin. Voordeel : je hoeft het geen maanden op voorhand te nemen om effect te hebben
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na borstkanker, chemo en bestraling, was mijn dochter moe en uitgeput De ik vroeg mijn dokter om raad: hij gaf een voorschrift voor Tonixx. Het gaat stukken beter nu. Ik kan het iedereen aanraden die moet hertellen. Vriendelijke groeten Gertrude
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed voedingssupplement. Geeft me meer energie, ik voel me beter in mijn vel en ben minder uitgeput en kan alles beter aan. Geen enkele bijwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit koop ik voor mijn kinderen in periode voor en tijdens de examens. Is goed voor de concentratie en tegen vermoeidheid. Is wel niet goedkoop maar helpt beter dan andere produkten.

TonixX Plus Mentale Energie kopen

Je kan TonixX Plus Mentale Energie van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling TonixX of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie