€ 89,95
€ 69,26
Bespaar 23% (€ 20,69)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van TonixX Plus Mentale Energie

TonixX PLUSis een heel populair tonicum, onder meer bij mensen die er door zitten en bij examenstudenten.
De formule is uniek, hoog gedoseerd en zeer volledig.
De synergetische werking van deze actieve stoffen is uniek. Acetyl-L-carnitine en Q10 zijn hoog gedoseerd.
Zink draagt onder meer bij tot een normale geestelijke functie en een bescherming tegen oxidatieve stress.
Biotine en de vitamines B1, B2, B3 en B6 dragen onder meer bij tot een normaal functioneren van het zenuwstelsel.
De vitamines B5, B9 en B12 dragen onder meer bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Indicatie

Voedingssupplement met een optimale mix aan vitamines, mineralen en ginseng tegen vermoeidheid.

Gebruik van TonixX Plus Mentale Energie

De 2 tabletten worden best 's morgens, tijdens het ontbijt, ingenomen met een glas water. Eventueel mag een derde tablet 's namiddags worden ingenomen.

Ingrediënten TonixX Plus Mentale Energie

2 tabletten TonixX PLUS bevatten 1500mg acetyl-L-carnitine, 100 mg co-enzym Q10, vitamines B1, B2, B3, B5, B6 en B12 (100% ADH), foliumzuur (100% ADH), biotine (100% ADH) en zink (100% ADH, onder vorm van bisglycinaat, een moderne, goed opneembare vorm).

Bijwerkingen van TonixX Plus Mentale Energie

TonixX PLUS wordt goed verdragen. Soms treden duizeligheid en prikkelbaarheid op. Verlaag dan eventueel de dosis tot 1 tablet per dag.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 89,95
€ 69,26

Laatste reviews en ervaringen met Tonixx plus mentale energie

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een goede ondersteuning voor lichaam en geest, ik neem het al enkele jaren, op aanraden van specialist, 1/dag, als aanvulling op mijn andere voedingssupplementen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tonixx Plus Mentale energie tabletten ondersteunen bij periodes van examen en bij grote stress. Ze worden bij voorkeur 's morgens ingenomen voor een goede werking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij lange autoritten , heb ik soms de neiging om in slaap te vallen achter het stuur (wat uiteraard zeer gevaarlijk is) .Sinds ik Tonixx neem , blijf ik alert en goed wakker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nu samen met mijn man een paar weken bezig hiermee. Resultaten zijn positief, wij merken beiden een verbetering, terug meer energie. Ik ga zeker opnieuw bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Direct resultaat, mijn dochter is beduidend minder moe en veel aangenamer! Krijgt zelfs complimentjes dat ze er minder moe uitziet !! het lukt haar ook veel beter om te studeren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem ik al jaren, als "zwartkijker" van nature helpt dit me echt om veerkrachtig en fitter in mijn hoofd de dag door te komen, voor mij is dit een top product. Ook voor mijn kinderen in blokperiode een trouwe bondgenoot.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderen gebruiken dit product tijdens lange studie- en examenperiodes. Dit was geadviseerd door onze behandelend arts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  een aanrader voor wie een vermoeiende periode door moet. Ik zelf heb nu een heel drukke werkmaand en moet mentaal de hele dag aandachtig kunnen blijven en dankzij Tonixx Plus gaat dit heel goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze bestelling verliep volledig correct, zoals jullie beloven voor 13 u besteld is volgende dag geleverd. Bij jullie was dit produkt véél goedkoper dan bij de plaatselijke apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit een zeer goed product. Ik heb fibromyalgie en voel echt wel veel beterschap in mijn spieren bij inname van Tonixx en ik merk ook als ik het eens niet gedurende enkele dagen niet inneem.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, te gebruiken in kuur 2x/jaar, elk jaar opnieuw!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel erg tevreden van, energie op en top bij het nemen van dit. Superblij dat ik dit leerde kennen. Gewone vitaminen hielpen mij niet echt en deze wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu toe het beste voedingssupplement dat ik geprobeerd heb. Ik ervaar meer energie, zowel mentaal als fysiek, en voel me simpelweg beter. Zeker en vast aanbevolen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Wanneer ik uitga neem ik 1 tablet en het doet wonderen. Ben nooit moe die avond, het werkt echt enkele uren. Ook 's morgens wanneer ik mij moe voel na inname van 1 tablet voel ik veel energie. Aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product voor mensen met een totale vermoekdheid. Dit hooggedoseerd energeticum is o.a. de dagelijkse oplossing indien je de bomen niet meer door het bos ziet in je dagelijkse beslommeringen. Het werkt al na enkele innamedagen en u zal merken dat het denken (en doen) makkelijker wordt. Werd mij persoonlijk aangeraden te nemen tijdens mijn herstel na een burn-out.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel me duidelijk fitter en heb meer energie, als iemand met concentratie stoornis helpt mij dit om te focussen op mijn werk. Alleen ik merk dat ik veel prikkelbaarder ben en ook sneller zenuwachtiger bij bepaalde situaties. ik ben artiest en heb nu veel meer last van zenuwen voor en tijdens een optreden, precies dat mijn zenuwen veel meer impulsen opvangen (dat is wss ook zo). ik ben dus aan het twijfelen om er mee door te gaan. Het werkt wel goed maar voor mij zijn er bijwerkingen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit aanbevolen door de pijnkliniek in het UZ Gent. Ik voel mij er heel goed bij. Normaal gezien blijf ik dit verder nemen want het is een heel goed product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat mij een perfecte voldoening geeft. Veel problemen zijn verbeterd sinds het regelmatig gebruik ervan. Zeer duidelijke uitleg op de productfiche. Uw site is aan te bevelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  door het gebruiken van Tonixx plus voel ik me fitter en ben ik vooral minder vatbaar voor kleine infecties zoals bijvoorbeeld een koortslip, welke ik regelmatig had voordien
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben dit product nu twee weken aan het nemen en heb de indruk dat het nu begint te werken. Ik ben minder snel moe en voel me energieker worden. Hopelijk gaat dit zo verder!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze gebruik ik nog niet heel lang . Ik voel me alvast minder moe. Ik denk dat het effect nog zal versterken bij langdurig gebruik in kuurvorm. Jammer genoeg duur product.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product en uitstekende service van Farmaline! Niets te zeggen..... het was een eerste keer, maar zeker niet de laatste. Ik raad het iedereen en Farmaline aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik al maanden last had van onverklaarbare uitputtingsverschijnselen, hebben verschillende dokters mij aangeraden om o.a. het voedingssupplement Tonixx Plus te nemen en na enkele maanden voelde ik mij duidelijk beter. Het is niet goedkoop maar de verpakking van 180 tabletten is een pak voordeliger dan de kleinere verpakkingen en bovendien is er regelmatig een promotie van 10% of 20% bij Farmaline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn dokter ben ik TonixX Plus Mentale Energie om en bij 2,5 jaar geleden beginnen in te nemen. Het verschil indien ik het weer eens een maand of langer niet inneem is opmerkelijk. Als fibro/cvs patiënt lijk ik een deel van mijn energie uit deze tabletten te halen! +++
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik voel duidelijk een verschil sinds ik Tonixx neem , ik heb veel meer energie !! Wel neem ik 2 keer 2 pillen per dag . De pillen slikken gemakkelijk door !Een grotere doos geeft een voordelige prijs .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Als fibromyalgiepatiënt heb ik sinds jaren een tekort aan energie. Sinds ik Tonixx Plus Mentale Energie neem, is dat een heel stuk beter geworden. Dit is een supplement dat echt werkt! Een aanrader!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met TonixX plus Mentale energie voel ik me echt fitter, ben minder vermoeid. Als ik de inname een tijdje onderbreek, voel ik me niet zo goed meer, ben vlugger vermoeid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb in het verleden reeds een heleboel supplementen uitgeprobeerd. Tonixx plus is één van de weinige die na een tijdje daadwerkelijk verschil uitmaakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wij ondervinden sterk de positieve mentale kracht van dit product, Mijn zoon van 18 neemt dit in een aantalweken vooaleer de examens starten, en dat helpt echt de concentratie te verbeteren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat mijn kinderen meer energie en uithoudingsvermogen zouden hebben tijdens de examens, geef ik ze tonixx plus. Dit helpt ook om de stress te onderdrukken. Goed product maar best een week of 2 op voorhand starten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tonixx Plus werd me aangeraden door mijn dokter fysische geneeskunde. Ik ben bij haar in behandeling voor fibromyalgie. Ze zei dat het me kon helpen tegen de vermoeidheid. En inderdaad: het helpt ongelooflijk goed. Overdag val ik niet meer in slaap en na het werk vaak ook niet meer. Ik neem 2 tabletten s morgens. Het helpt me dus heel goed maar ik moet het dan blijven nemen. En dan heeft het wél een groot nadeel: het is veel te duur. Het kist me dus zo n 30 € per maand. Dat is zo n 360 per jaar! En dat is buiten alle andere medische kosten die ik heb. Ook veel kiné. Én ik ben alleenstaande. Op een dag zal ik hiermee moeten stoppen dus. Spijtig!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product helpt mij enorm om opgewekt en energie vol aan de dag te beginnen. Zelfs tijdens mijn examen kan ik mij beter concentreren. Een echte aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt geeft duidelijk meer energie. Zowel lichamelijk als geestelijk. Wanneer je het een tijdje inneemt en daarna om weet ik veel welke reden niet meer, dan voel je echt een duidelijk verschil. Een echte aanrader dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben er zeer tevreden over. Ik voel me 10 jaar jonger sinds ik het neem. Helemaal fit. En het is al 4 maanden. Ik raad dit product aan in mijn omgeving want het is echt de moeite waard.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de kinderen gebruiken deze tabletten tijdens de examens en beweren dat ze zich beter kunnen concentreren hiermee. De tabletten zijn wel groot om in te slikken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb ms en deze tabletten al eerder gebruikt. Na een tijdje gestopt te zijn ben ik er weer mee begonnen. Ik krijg er echt energie van en de moeheid is gemakkelijker te dragen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is voor de studenten hier in huis. Zij hebben met dit product goede ervaringen. Daarom baat het niet dan schaadt het niet. Zij gebruiken dit al enkele jaren. Nu voor de eerste keer aangekocht via farmaline. Alles was prima verlopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is handig om de tabletten 's ochtends na het ontbijt in te nemen. Met de pillen heb je meer energie om na te denken en mentale inspanningen te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een echte aanrader. Ik voelde me na een paar weken reeds stukken beter en had veel meer energie. Jammer van de prijs, maar je beter voelen is ook veel waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds na enkele dagen voelde ik me een stuk energieker . Al jaren neem ik vitaminen en voedingssuplementen zonder me echt beter te voelen maar dit was een ware openbaring.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb CVS - Tonixx heeft me geholpen mijn voltijdse job te hervatten en vol te houden. Kan het iedereen aanraden! Alleen jammer dat het zo duur is...
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik reeds meer dan een jaar tonixx plus mentale energie .ik neem 1/dag .Voel er mij zeer goed bij,namelijk merkelijk minder stress;meer zin om alles te doen wat ik vroeger zou uitgesteld hebben .Ben ook minder rap moe.Kan het zeker aanbevelen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer deze capsules dagelijks worden genomen, tss 1 à 3 per dag , naargelang de graad van vermoeidheid, maken ze wel degelijk een verschil. Je dagelijkse energie neemt toe.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt heeft een positieve invloed zowel op de mentale als de fysieke energie. Je voelt je fitter en minder snel gestrest.Dit supplement vormt een goede aanvulling en zorgt voor meer evenwicht. De tabletten zijn vrij groot maar door hun vorm toch makkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt deze tabletten nu al een tijdje omdat hij altijd vermoeid werd in de namiddag op het werk. Sindsdien voelt hij zich stukken beter en kan hij zich ook in de namiddag nog perfect concentreren!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  mijn partner gebruikt reeds een goede 2 maand tonixx en voelt zich veel alerter en minder snel vermoeid dan voordien vandaar deze kuur ook voor mezelf.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met deze tabletten, die ik tussen de middag inneem, kan ik mijn werk als kinderfysiotherapeut de hele dag volhouden. Zonder tebletten ben ik rond 14.oo uur erg moe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen om meer energie te krijgen ter compensatie van het chronisch vermoeidheidsyndroom. Ik voel een serieuze verbetering, ik heb inderdaad meer energie en dit product helpt me echt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ben cvs patiënte - lichaamlijk nog af te wachten (ben nog maar net gestart), maar sowieso al positief effect "mentale energie". Zeker voor wie toch zo twijfelen het proberen dubbel en dik waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn dochter was steeds moe en futloos. Als tienerdochter heb je heel wat volwassengedoe te verwerken hé . Ik gaf haar op aanraden van de huisdokter TonixX plus en 2 weken later is zij terug de oude.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hij heeft alle vereiste kwaliteiten. Het is vooral bedoeld voor kinderen tijdens de duur van hun examens en is zeer effectief. We blijven er trouw aan
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden over het product. Ik voel me energieker, ben minder moe en alerter. Ik heb minder problemen met concentratie op het werk. Neem het nu al verscheidene maanden.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is een goed voedingssupplement. Het lijkt me dat ik me, als ik het neem, gemakkelijker kan concentreren op mijn werk en het beoefenen van mijn favoriete sport.

TonixX Plus Mentale Energie kopen

Je kan TonixX Plus Mentale Energie van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling TonixX of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Intellectuele Prestaties
50+ > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie