€ 6,60
€ 5,21
Bespaar 21% (€ 1,39)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/09/2018

Omschrijving van Thymotabs Fresh

Tijm is een aromatische plant die gedijt in mediterraanse gebieden. Al sinds de Oudheid is tijm gekend voor zijn verzachtende werking op de keel. De plant wordt voornamelijk gebruikt om een geïrriteerde en schorre keel te kalmeren. Naast tijm bevatten de Thymotabs-pastilles ook vitamine C, wat nuttig is om het natuurlijke afweersysteem van het lichaam te ondersteunen tegen verkoudheden. De Thymotabs-pastilles zijn dus ideaal om de winterse aanvallen te bestrijden en de geprikkelde, gezwollen of schorre keel te verzachten.
 
De pastilles Thymotabs  fresh  zijn ook rijk aan xylitol. Xylitol, dat een natuurlijk extract van berkenschors is, geeft u een aangenaam, fris gevoel.

Indicatie

Rijk aan tijm en vitamine C zorgen de Thymotabs tabletten voor een verzachtend gevoel in uw keel, verrijkt met xylitol, voor een intens fris gevoel.

Gebruik van Thymotabs Fresh

Bent u op zoek naar een keelpastille die zorgt voor een kalmerend en verfrissend effect ? Kies dan voor Thymotabs fresh .
Kinderen van 4 tot 12 jaar : 1 tot 4 tabletten per dag
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar : 1 tot 8 tabletten per dag
Zwangere vrouwen : 1 tot 4 tabletten per dag
Laat de tabletten langzaam smelten in uw mond.
Thymotabs kan samen met homeopathische geneesmiddelen worden ingenomen (zonder munt) en is geschikt voor diabetici (zonder suiker).

Ingrediënten Thymotabs Fresh

Ingrediënten per tablet : Vulstoffen : xylitol, cellulose - Stabilisator : beta-cyclodextrine - Tijm droogextract (Thymus vulgaris) 30 mg - Vitamine C 20 mg (per 6 tabletten : 120 mg, hetzij 150% ADH*) - Vulstoffen : siliciumdioxide, magnesiumstearaat - Aroma - Zoetstoffen : steviolglycosiden, sucralose - Kleurstof : kopercomplexen van chlorofyl. *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Bijwerkingen van Thymotabs Fresh

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Thymotabs Fresh 24 tabletten
€ 6,60
€ 5,21

Laatste reviews en ervaringen met Thymotabs fresh

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Thymotabs helpen echt tegen keelpijn, de pijn verzacht vrij snel en na een aantal tabletten is de pijn volledig weg. Niet meer weg te denken in onze apotheekkast.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Thymotabs Fresh hebben een aangename smaak en ze verzachten je keel. Tijdens mijn zwangerschap was ik blij dat ik toch iets mocht nemen. En ook nu tijdens de borstvoeding mag Thymotabs worden ingenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt is handig om mee te nemen onderweg. De zuigtabletten doen goed hun werk bij opkomende keelirritaties. Het is bovendien een natuurlijk produkt.

Thymotabs Fresh kopen

Je kan Thymotabs Fresh van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles