€ 6,60
€ 5,41
Bespaar 18% (€ 1,19)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Bijsluiter van Thymotabs Sinaasappelsmaak 20 zuigtabletten

Omschrijving van Thymotabs Sinaasappelsmaak

Tijm is een aromatische plant die gedijt in mediterraanse gebieden. Al sinds de Oudheid is tijm gekend voor zijn verzachtende werking op de keel. De plant wordt voornamelijk gebruikt om een geïrriteerde en schorre keel te kalmeren.
Naast tijm bevatten de tabletten Thymotabs  sinaasappel  ook vitamine C, wat nuttig is om het natuurlijke afweersysteem van het lichaam te ondersteunen tegen verkoudheden. De tabletten Thymotabs  sinaasappel  zijn dus ideaal om de winterse aanvallen te bestrijden en de geprikkelde, gezwollen of schorre keel te verzachten.
 
De pastilles Thymotabs  sinaasappel  bevatten ook een aroma van sinaasappel. Hun heerlijk fruitige smaak bekoort zowel klein als groot.

Indicatie

Rijk aan tijm en vitamine C zorgen de Thymotabs  sinaasappel  tabletten voor een verzachtend gevoel in uw keel.

Gebruik van Thymotabs Sinaasappelsmaak

U wenst uw keel te verzachten en terzelfder tijd te genieten van een fruitige zachtheid ? Dan zijn de Thymotabs sinaasappel  geknipt voor u.
Kinderen van 4 tot 12 jaar : 1 tot 4 tabletten per dag
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar : 1 tot 8 tabletten per dag
Zwangere vrouwen : 1 tot 4 tabletten per dag
Laat de tabletten langzaam smelten in uw mond.
Thymotabs  sinaasappel  kan samen met homeopathische geneesmiddelen worden ingenomen (zonder munt) en is geschikt voor diabetici (zonder suiker).

Ingrediënten Thymotabs Sinaasappelsmaak

Ingrediënten per tablet : Vulstof : sorbitol, xylitol - Natuurlijke aroma’s : citroen, sinaasappel - Vulstof : cellulose - Tijm droogextract (Thymus vulgaris) 30 mg - Vitamine C 30 mg (per 6 tabletten : 180 mg, hetzij 225% ADH*) - Natuurlijk aroma : kaneel - Vulstoffen : talc, magnesiumstearaat - Voedingszuur : citroenzuur - Vulstof : siliciumdioxide - Natuurlijk aroma : eucalyptus - Zoetstoffen : steviolglycosiden, sucralose. *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Bijwerkingen van Thymotabs Sinaasappelsmaak

Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Thymotabs Sinaasappelsmaak 20 zuigtabletten
€ 6,60
€ 5,41

Laatste reviews en ervaringen met Thymotabs sinaasappelsmaak

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Thymotabs Sinaasappelsmaak zijn ons favoriete zuigtabletten, andere smaken van Thymotabs vinden wij iets minder goed. Werkt goed tegen keelpijn en keelontsteking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet wat moet, eerste smaak niet zo lekker, maar nadien wen je er wel aan. Mijn dochter van 6 heeft het al enkele keren ingenomen, dus zeker aangenaam voor kinderen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het helpt, meer valt daar niet over te zeggen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de tabletten zijn heel aangenaam van smaak en werken zeer verzachtend bij keelproblemen ik ben zeer tevreden en zal het product zeker verder gebruiken !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  zorgt voor een verzachtend gevoel in de keel.De klassieke pastilles met de natuurlijke smaak vind ik net iets aangenamer van smaak. volgende keer kies ik terug voor de natuurlijke.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ze zijn zacht en lekker van smaak. Veilig te nemen bij borstvoeding, want er zijn er maar weinigen die veilig zijn. Handig om mee te nemen. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze tabletten zijn zeer aangenaam van smaak en geven een verzachtende werking voor de keel ten zeerste aangewezen bij de eerste tekenen van verkoudheid als de prikkels of heesheid beginnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt, ! Wij gebruiken het al geruime tijd. Helpt uitstekend bij keelontstekingen, keelirritaties... Je voelt snel beterschap. Een echte aanrader in je huisapotheek !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Thymo Tabs hebben een aangename niet overheersende smaak. Efficiënt bij lichte keelpijn. Handige doordrukstrips. Ook efficiënt om een opkomende hoestbui te onderdrukken of beperken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed om dit altijd in huis te hebben, zacht voor de keel en ook vol gezonde ingrediënten, een echte aanrader voor het ganse gezin, ook goed tegen een kriebelhoest
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een aangename smaak voor deze thymo tabs. Voordien enkel de gewone gebruikt. Helpt om een rauwe keel te verzachten en werkt tevens goed voor je afweersysteem

Thymotabs Sinaasappelsmaak kopen

Je kan Thymotabs Sinaasappelsmaak van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles