€ 15,97
€ 13,73
(€ 137,30 / 100 ml)
Bespaar 14% (€ 2,24)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Thealoz Duo Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Thealoz Duo Oogdruppels

Thealoz Duo is aanbevolen in geval van ongemak, prikkend gevoel, irritatie van het oog. Deze symptomen kunnen worden veroorzaakt door externe factoren zoals wind, rook, vervuiling, stof, zonneige of koude omstandigheden, droge warmte, airconditioning, vliegreizen, of het langdurig werken achter een computerscherm.

Indicatie

Oogdruppels (trehalose, hyaluronzuur) voor het bevochtigen, smeren en beschermen van het oogoppervlak bij de behandeling van matig tot ernstig droge-ogensyndroom.

Gebruik van Thealoz Duo Oogdruppels

1 druppel in elk oog, 4 tot 6 keer per dag
Mag gebruikt worden door contactlensdragers

Ingrediënten Thealoz Duo Oogdruppels

Trehalose, natriumhyaluronaat, natriumchloride, trometamol, waterstofchloride, watervoorinjecties. Zonder bewaarmiddel.
€ 15,97
€ 13,73
(€ 137,30 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Thealoz duo oogdruppels

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Thealoz Duo kan worden gebruikt met mijn oculairen, wat een groot voordeel is. Het zicht met de lenzen wordt wazig wanneer de ogen uitdrogen, Thealoz Duo brengt het zicht weer helder en scherp voor een lange tijd. Mijn ogen, eerst erg droog, zijn na langdurig gebruik van een aan mijn glaucoom aangepaste medicatie droger. Thealoz Duo is het enige product dat mij echt ontlast. Het enige gebrek is dat de verpakking, die een houdbaarheidsdatum van meer dan een maand na opening van dit type product toestaat, het soms moeilijk maakt om het product in het oog te laten stromen. De presentatie in tripack is zeer voordelig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Pas besteld voor mijn echtgenote. Behandeling pas gestart, nog even wachten op beoordeling. Feitelijk betrouw ik op het product, want ik kocht het eerder al in een apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden.van mijn oogarts, want weinig andere druppels brachten soelaas. Deze helpt inderdaad, mijn oog lang vochtig houden, en.ook veel minder last van vermoeide ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd mij voorgeschreven door de oogarts. Helpt goed tegen droge ogen en geeft ook een soort 'verfrissend' gevoel. Ik ga dit in de toekomst zeker blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hele goede oogdruppels voor het bevochtigen van ogen. Mijn vriend kreeg deze voorgeschreven door de oogarts, gezien hij altijd last heeft van droge ogen met het dragen van lenzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Oogdruppels voor droge ogen; vooral als je veel op laptop, tv of smartphone werkt. Vroeger nam ik Hyabak collyre; maar deze zijn een verbeterde vorm. Laatst heeft de oogarts mij deze naam voorgeschreven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zoals altijd verliep alles prima van bestelling to aflevering, product voldoet ook aan alle eigenschappen die je verwacht bij aankoop. Aan te raden voor iedereen met droge ogen !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na cataract operatie bleef ik een tijd irritatie hebben aan één oog, geregeld druppelen met Thealoz duo gaf verlichting. Er zijn al dagen dat ik niets meer ondervind.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  DE OOGDRUPPELS VERZACHTEN EEN BEETJE MAAR NIET VOLDOENDE PRODUCT AANBEVOLEN DOOR DE OOGARTS DAAROM GEBRUIK IK HET MAAR BEN WEL OP ZOEK NAAR EEN ANDER PRODUCT
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels zijn heel goed voor droge en rode ogen. Wel een paar keer per dag gebruiken om goed resultaat te krijgen. Zonder bewaarmiddel en toch lang houdbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb voordien reeds verschillende producten uitgeprobeerd met wisselend succes. Grootste probleem met andere producten zijn meestal de bijwerkingen zoals plakkende oogleden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product beantwoordt aan verwachtingen, het gebruik was reeds gekend. Vlotte levering aan huis. Zuinig in gebruik, aan te bevelen voor droge ogen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met de aankoop van Thealoz Duo Oogdruppels. Ze geven de “rust” aan mijn ogen die ze nodig hebben. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen die last heeft van droge ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is verzachtend aan de ogen. zicht van de ogen verbetert er precies mee .ogen zijn helderder. irriteerende ogen en water inde ogen verminderd. rust gevend
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  beschermt droge ogen, zijn nu veel minder geïrriteerd. Ik gebruikte lang hyabac maar dit product houdt mijn ogen langer vochtig waardoor druppeltje 's morgens en 's avonds volstaat
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor tijdens de dag en handig flacon voor gebruik, prijs kwaliteit vind ik goed, bestaat ook thealoz duo gel maar deze vindt ik niet zo handig.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn oogarts na EEN staaroperatie om het probleem van droge ogen te corrigeren; kan in tegenstelling tot andere soortgelijke producten nog een maand na opening worden gebruikt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Volop aangeprezen door oogartsen. T.g.v. een bepaalde ziekte kan U minder traanvocht krijgen waardoor het heel pijnlijk wordt om de oogleden te bewegen en zelfs het oogvlies beschadigen. Dit product meermaals per dag gebruiken verlicht de pijn, het vervangt natuurlijke traanvocht. Een aanrader ....... eigen vaststelling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanrader bij zeer droge ogen. Je voelt onmiddelijke verlichting. Makkelijk te gebruiken flesje. Ik heb altijd een flesje in mijn handtas. Kan je langer gebruiken dan 1 maand na opening.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  oogdruppels voorgeschreven door oogarts tegen het uitdrogen van de ogen mijn ogen drogen uit door gaatjes in het hoornvlies en door de invloeden van de natuur worden deze beter beschermd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende oogdruppels die ik gebruik wanneer wanneer mijn ogen geïrriteerd of vermoeid zijn. Gebruikte vroeger Hyabak oogdruppels maar deze zijn blijkbaar niet meer verkrijgbaar. Ik merk geen kwaliteitsverschil tussen beide producten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb last van droge ogen en wissel al eens af met anderen oogdruppels. Ik vind ze heel goed, verdraag ze goed en net als bij andere druppels moet je dit meermaals per dag in je ogen doen. Zeer goed product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze oogdruppels werden mij voorgeschreven door de oogarts. Ik heb het syndroom van sjorgren en heb dus heel droge ogen. Het werkt zeer goed, ik heb sinds het gebruik minder last.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Met het ouder worden en door gebruik van bepaalde medicatie, evenals door veel achter het computerscherm te zitten, begonnen mijn ogen snel pijnlijk aan te voelen, een licht schurend gevoel. Dat is verleden tijd sedert ik Thealoz Duo Oogdruppels gebruik! Eén klein druppeltje in elk oog en je kan er weer uren tegen!

Thealoz Duo Oogdruppels kopen

Je kan Thealoz Duo Oogdruppels van het merk Thea Pharma, geproduceerd door THEA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen