€ 16,99
€ 15,29
Bespaar 10% (€ 1,70)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Tena Lady Pants Discreet Plus M 797512

Dit zachte en Comfortabele product biedt bescherming maar ziet eruit en voelt aan als normaal vrouwenondergoed. Dankzij de iets bredere kern heeft TENA Lady Pants Plus het grootste absorptievermogen van haar categorie.
€ 16,99
€ 15,29
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Tena Lady Pants Discreet Plus M 797512

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  ze passen me zeer goed ondanks dat ik altijd zoek naar Small, zijn veel steviger dan talrijke andere die ik in 't verleden al probeerde, een dikke + dus!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Heb TENA Lady besteld en is gewoon geweldig, een heel goed product,kan weer heel gewoon deel nemen aan het dagelijks leven zonder bang moeten te zijn dat een ongelukje gebeurd.Vooral niemand ziet mijn probleem,dus ik heb mijn product gevonden,en kan het iedereen aan bevelen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  voldoet aan alle vewachtingen,,ben nog vrij jonge copd patiente en bij benauwdheid of hoesten verlies ik soms de controle over mijn spieren met de tena lady pants voel ik mij een stuk zelfzekerder geen schrik meer voor ongelukjes en ook voor s'nachts (kan niet snel uit mijn bed) een veiliger gevoel,,zeker een aanrader ,,zeer tevreden

  Was deze beoordeling nuttig?

Tena Lady Pants Discreet Plus M 797512 kopen

Je kan Tena Lady Pants Discreet Plus M 797512 van het merk TENA, geproduceerd door ESSITY , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Tena Promo Wet Wash Glove of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Urinaire Ongemakken
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie
50+ > Incontinentie