Super Diet Keizerlijk Serum Bio 300 ml ampoules

€ 27,70
€ 20,22
(€ 67,40 / l)
Bespaar 27% (€ 7,48)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 31/07/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Super Diet Keizerlijk Serum Bio

Het Keizerlijk Serum van de Laboratoires SUPER DIET verenigt de beste ingrediënten van de bijenkorf met Duindoorn, Eucalyptus en Den. Stuifmeel ondersteunt de natuurlijke weerstand en Den draagt bij tot een goede ademhaling. - Koninginnegelei is als exclusief voedsel van de Bijenkoningin de ware schat van de bijenkorf. -Propolis zorgt voor de essentiële bescherming van het leven in de bijenkorf en wordt geoogst door de bijen en vervolgens aangebracht op de wand van de korf om een natuurlijke bescherming tegen externe agressies te vormen. -Stuifmeel is een letterlijke afdruk van de plant. Het wordt op natuurlijke wijze door de bijen verzameld om zich te voeden en vult de synergie van de producten van de bijenkorf perfect aan. - Honing wordt geproduceerd door de bijen op basis van bloemennectar. - Het sap van Duindoorn, het waterextract van Dennenknoppen en Eucalyptus bladeren vullen deze synergie uit de bijenkorf perfect aan.

Indicatie

Formule op basis van stuifmeel die natuurlijke weerstand helpt en Den die bedraagt tot een goede ademhaling

Gebruik van Super Diet Keizerlijk Serum Bio

2 ampulen per dag, het liefst 's ochtends op nuchtere maag, puur of in een half glas water. Goed schudden voor gebruik.

Ingrediënten Super Diet Keizerlijk Serum Bio

Waterextract van Den* (Pinus sylvestris)(knop) en Eucalyptus* (Eucalyptus globulus)(blad) - Acaciahoning* - Vloeibaar extract van Propolis* aan 15% (bindmiddel: Glycerine, Honing*), Duindoornsap* (Hippophae rhamnoides) - geconcentreerd Sinaasappelsap* (Citrus sinensis) - Koninginnegelei*- Pollen*. * Ingrediënt afkomstig uit de biologische teelt.

Waarschuwing

Het is normaal dat een laagje pollen zich op de bodem van de ampullen vormt. NIet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.Niet geschikt voor mensen met een allergie voor bijenproducten. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren en een evenwichtige en afwisselende voeding en gezonde levenswijze te hebben. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Uitsluitend oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
Super Diet Keizerlijk Serum Bio 300 ml ampoules
€ 27,70
€ 20,22
(€ 67,40 / l)

Super Diet Keizerlijk Serum Bio kopen

Je kan Super Diet Keizerlijk Serum Bio van het merk Super Diet, geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Weerstand