€ 19,50
€ 16,97
(€ 77,14 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 2,53)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Anti snurk spray

Eén van de belangrijkste oorzaken van het snurken is het invallen van de zachte weefsels achter in de keel. De natuurlijke ademhaling zorgt voor het trillen van deze weefsels en veroorzaakt zo het snurken.

Snoreeze Keelspray is een receptuur op basis van micro-ingekapselde natuurlijke oliën, ontwikkeld om de trillingen die het snurken veroorzaken te verminderen.
Driemaal achter in de keel te spuiten kalmeert meteen de trillende weefsels, waardoor ook het snurken vermindert, zodat u en uw partner van een goede nachtrust kunnen genieten.

Ingredienten:
Water, glycerol, oppervlakte-actieve stoffen (sorbitanstearaat en polysorbaat 60), vloeimiddel (microkristallijne cellulose), aroma (pepermuntolie), olijfolie, druivepitolie, tocoferyl-acetaat (vitamine E), bewaarmiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), citruszuur, stabilisator (xanthaangom), natriumhyaluronaat, guar hydroxypropyltrimonium chloride.
Bevat geen noot-, amandel- en sesamoliën om mogelijke allergische reacties te vermijden.

Gebruik:

 • Schudden voor gebruik;
 • Hoofd achterover houden en 3 maal achter in de keel spuiten;
 • Niet eten of drinken na gebruik (handeling herhalen indien u toch eet of drinkt);
 • Doeltreffender als u voor het slapen geen alcohol meer drinkt;
 • Raadpleeg uw arts bij zwangerschap.

 

Indicatie

Wat is snurken?
Snurken is het geluid dat ontstaat als tijdens het slapen de zachte weefsels in de mond, keel en neus gaan trillen. Tijdens het slapen ontspannen de spieren in de mond, keel en neus zich en kunnen de weefsels verslappen. Als de luchtstroom (ademhaling) langs deze weefsels gaat, ontstaan er hoorbare trillingen: het snurken.

Wat is de belangrijkste oorzaak van snurken

We onderscheiden 3 belangrijke types:

1. keelsnurken
De belangrijkste oorzaken van snurken is het ontspannen van de zachte weefsels achter in de keel (75% van de geval- len). Dit vernauwt de luchtwegen, en zorgt ervoor dat de weefsels gaan trillen. Als je vooral snurkt als je op je rug ligt, dan ben je waar- schijnlijk een keelsnurker.

2. verstopte neus
Een andere bekende oorzaak is de verstopte neus als gevolg van een verkoudheid of allergie (25% van de gevallen). Een verstopte neus kan leiden tot slapen met open mond, waardoor je mogelijk gaat snurken.

3.combinatie van keelsnurken en een verstopte neus
Je kunt ook gaan snurken door de combinatie van zowel keelsnurken als een verstopte neus.

Gebruik van Anti snurk spray

Voor het slapen gaan: schud de fles, houd uw hoofd naar achteren en spray 3 keer achter in de keel.

Ingrediënten Anti snurk spray

water, glycerol, oppervlakteactieve stoffen (sorbitanstearaat en polysorbaat 60), vloeimiddel (microkristallijne cellulose), smaakstof (perpermuntolie), tocoferylacetaat (vitamine E), bewaarmiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), citruszuur, stabilisator (xanthaangom), natriumhyaluronaat, guar hydroxypropyltrimonium chloride

Waarschuwing

- Raadpleeg bij zwangerschap uw arts voor u het product gebruikt.
- Buiten bereik van kleine kinderen houden, pomp bevat kleine onderdeeltjes.
- Snoreeze is geen geneesmiddel voor slaapapneu, een aanverwante ademhalingsaandoening- raadpleeg in dat geval uw arts

€ 19,50
€ 16,97
(€ 77,14 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Anti snurk spray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed. Men vriend kon enorm snurken maar met Snoreeze is het doenbaar. Enkel als hij verkouden is, snurkt hij nog te luid. Hij neemt het dagelijks.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Bij een kleine hoeveelheid werkt het product al goed. Praktisch in gebruik en het product heeft een goede en aangename smaak. Zeker een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We kenden het product Niet,Ik heb het in jullie lijst gevonden en we hebben het geprobeerd, de resultaten zijn niet slecht, het snurken is minder luid
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product "keelspray" verzacht het geluid van het snurken wel degelijk, alleen tegen de ochtend lijkt het wel eens uitgewerkt. Al bij al best tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product gekocht zodat mijn vrouw ook rust kreeg. Het werkt maar af en toe komt er toch nog een beetje geluid bij en dan moet je in de loop van de nacht nog eens in je keel sprayen en dan werkt het weer voor enkele uren rust.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product dat ik adviseer aan iedereen die snurkt en stoort zijn vrouw of man, ook bestaat in gel, maar niet goede smaak .... Niet te duur voor het ontvangen resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  besteld voor mijn vader, die snurkt ontzettend hard en dan kunnen we niet slapen daardoor. Na het nemen van de anti snurk spray, snurkt hij vaak niet meer, en op momenten hij toch nog snurkt gebruikt hij het nog eens en dan is het snurken gedaan voor de rest van de nacht
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  werkt aantal uren, echter niet altijd even efficiënt doordat het product helemaal achteraan in de keel dient te worden gespoten, zo niet is de werking beperkt. Smaak is niet echt lekker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik was sceptisch toen ik het product voor de eerste keer voor mijn man kocht, maar het werkt wel degelijk. Het stopt het snurken niet volledig, maar het volume wordt wel gedempt. En een leuk extraatje, het werkt ook een beetje kalmerend bij kriebelhoest.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verschillende middeltjes probeerde mijn man om zijn jarenlange snurkprobleem aan te pakken. Snoreeze is geen wondermiddel, maar wel tot nog toe het enige product dat de klachten hoorbaar vermindert!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze keelspray doet toch wel goed zijn werk, mijn man is een snurker maar door deze spray verminderd het snurken toch voor 95 % t'is aangenamer slapen zo
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Relatief doeltreffend. Dosering aan te passen naargelang je behoefte. Aangename smaak (munt).
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed en doeltreffend product voor mensen die 's nachts snurken. De nachten zijn rustiger voor jezelf en voor je partner. In te nemen zonder er meer van te verwachten.

Anti snurk spray kopen

Je kan Anti snurk spray van het merk Snoreeze, geproduceerd door CARESSE COSMETICS BV , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Snurken