Sint Janskruid Fort Parabolic 90 1 gel

€ 31,00
€ 24,49
Bespaar 21% (€ 6,51)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Sint Janskruid Fort Parabolic 90

Sint-Janskruid is een grasachtige plant van 60 cm hoog, met een kroon van fraaie gele bloemen. Ze komt voor in Europa en in het westen van Azië. Ze gedijt goed op braakliggende gronden en langs wegbermen.

Vroeger werd ze gebruikt om "kwade geesten te verdrijven", maar sinds het begin van deze eeuw is de plant vooral bekend om haar kalmerende werking. De plant wordt gebruikt in periodes van stress, blues, en nervositeit en het moeilijk inslapen veroorzaakt door een (of alle) drie factoren.

De extractiemethode die wij op de bloemtoppen toepassen, bevordert de concentratie van heilzame voedingssupplementen zoals hypericin en pseudohypericin.

Om de actieve bestanddelen niet te beschadigen onderging het hydroalcoholische extract een zachte verdamping. Dit extract gebruiken we om de plantaardige microkorrels te coaten. De helft van de microkorrels krijgt een coating met het product wat ervoor zorgt dat de werkzame stoffen langzaam worden afgegeven. Dankzij deze unieke methode neemt uw lichaam 100% van de actieve bestanddelen op (in plaats van slechts 20% tot 30% zoals bij de klassieke capsules en tabletten).

Indicatie

  • stress
  • blues
  • nervositeit
  • moeilijk inslapen

Gebruik van Sint Janskruid Fort Parabolic 90

Voor onderhoud: 1 tot 2 capsules per dag, een in de ochtend en een in de avond 30 minuten voor de maaltijd.
 
Voor een kuur: 2 capsules per dag, een in de ochtend en een in de avond 30 minuten voor de maaltijd.

Ingrediënten Sint Janskruid Fort Parabolic 90

243 mg extract van Sint Janskruid (Hypericum perforatum) met 0.30 mg hypericin en pseudohypericin, met HPLC gemeten, 164 mg microkristallijne cellulose (E464), 9 mg shellac (E904). Plantaardige capsules (E464).
 
Onze producten zijn gegarandeerd gluten- en lactosevrij, zonder toegevoegde suikers of zout en bevatten geen aspartaam, soja, dierlijke producten en conserveringsmiddelen.

Bijwerkingen van Sint Janskruid Fort Parabolic 90

Lichtgevoeligheid is mogelijk bij personen met een zeer lichte huid, maar dit is vrij zeldzaam.

Waarschuwing

Para Sint-Janskruid Sterk is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
 
Bewaar buiten bereik van kinderen op een donkere, koele en droge plaats.

Bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen u artsen/of apotheker informeren. Para Sint-janskruid niet gelijktijdig met de volgende producten nemen: antidepressiva, tramadol of sumatriptan. 
Sint Janskruid Fort Parabolic 90 1 gel
€ 31,00
€ 24,49

Sint Janskruid Fort Parabolic 90 kopen

Je kan Sint Janskruid Fort Parabolic 90 van het merk Parabolic Biologicals, geproduceerd door PARABOLIC BIOLOGICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed