€ 24,00
€ 21,60
Bespaar 10% (€ 2,40)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Safrazen 60 capsules
€ 24,00
€ 21,60

Laatste reviews en ervaringen met Safrazen

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  safrazen helpt me rustig inslapen, ontspant me en laat me fris en uitgeslapen wakker worden. Een aanrader als je momenteel ondersteuning nodig hebt om te slapen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem safrazen nu ongeveer 1,5 jaar in. Voel me vele rustiger. In die periode worstelde ik met een burn-out en antidepresiva was voor mij een brug te ver. Safrazen is op natuurlijke basis en heeft dan ook zijn tijd nodig om zijn werk te doen. Na deze periode kan ik nu zeggen 'dat ik mij prima voel', een groot stuk beter als voordien. Ik kan het zeker iedereen aanraden, maar geduld is zeker nodig, en het loont.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  natuurlijke 'oppepper' in psychisch moeilijke tijden; zorgt voor een iets aangenamer, zekerder gevoel in het leven; wel nodig het iets langere tijd in te nemen alvorens het effect te voelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan er nog niet echt over oordelen want ik gebruik dit product nog maar 2 weken maar ik voel er mij goed bij voor het moment. Je moet het eerst een maand kunnen uitproberen voor je resultaat hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bevat saffraan, bijzonder kruid. Rustig en gecentreerd in het leven staan. Ik leerde niet te snel op te starten: 1 om de 2 a 3 dagen. Hele diepe slaap en monter weer op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Safrazen is heel werkzaam als een soort van rustbrenger in het helpen van onder andere een betere nachtrust te bekomen. Ook is de juiste dosering heel belangrijk. Mocht men bij het innemen hinder ondervinden van een droge mond dan zou ik het aantal capsules verminderen maar niet echt stopzeten. Ons lichaam heeft even de tijd nodig om er aan te wennen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Safnazen, is een goed voedingssupplement dat je rust geeft. Mijn dermatoloog schreef het voor om de stress te verminderen en dat werkte heel goed.Ik had een kale plek op mijn hoofdhuid en nu groeit het haar terug

Safrazen kopen

Je kan Safrazen van het merk Difitan, geproduceerd door LABORATOIRES FENIOUX BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress