€ 15,50
€ 13,49
Bespaar 13% (€ 2,01)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van RedoxVita Sinaasappel 500mg

RedoxVita helpt het immuunsysteem van uw lichaam te versterken dankzij de aanwezigheid van Vitamine C.

Elke dag opnieuw wordt uw lichaam blootgesteld aan externe factoren. U kunt uw natuurlijke weerstand helpen versterken op twee niveaus. Op extern niveau: door uw huid te versterken als eerste barrière tegen externe factoren. Op intern niveau door uw organisme te versterken.

Gebruik van RedoxVita Sinaasappel 500mg

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 à 2 tabletten per dag De zuigtabletten stukbijten of laten smelten in de mond. Net voor de maaltijd en bij voorkeur ‘s ochtends bij het ontbijt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Mag niet als substituut voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
RedoxVita Sinaasappel 500mg 60 zuigtabletten
€ 15,50
€ 13,49

Laatste reviews en ervaringen met Redoxvita sinaasappel 500mg

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  RedoxVita Sinaasappel 500mg 60 zuigtabletten, dit product zou bijdragen tot een goede weeking van het immuunsysteem dankzij de inname van deze vitamine C.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Perfecte dagelijkse vitamine C. Handig in gebruik. Het potje staat in mijn auto en alle dagen onderweg naar het werk neem ik mijn vitamientje. Lekker ook.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zuigtabletten zijn misschien wat duurder in aankoop dan zuigtabletten die je kan kopen in de supermarkt. Maar ze zijn veel kwalitatiever en dat smaak en zie je onmiddellijk. Goede smaak zonder vieze nasmaak in de mond, en ze zijn zeer doeltreffend. Aanrader voor mij.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik verdeel elke dag een tabletje onder de kinderen. Spijtig dat de citroensmaak niet meer geleverd wordt, die vonden we allemaal lekkerder. dit is echter niet voldoende voor een zinvol review,

RedoxVita Sinaasappel 500mg kopen

Je kan RedoxVita Sinaasappel 500mg van het merk RedoxVita, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C