€ 34,95
€ 31,46
Bespaar 10% (€ 3,49)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van RE 830 Plus

RE830 is een voedingssupplement om de prestaties van de man te ondersteunen en te handhaven.

Bij erectiele disfunctie is de man niet in staat om een erectie te krijgen of te behouden die voldoende is om een bevredigende geslachtsgemeenschap te beleven. Wereldwijd lijden zo'n 100 miljoen mannen aan erectiestoornissen, een cijfer dat tegen 2025 verdrievoudigd zal zijn. De belangrijkste oorzaken zijn roken, vermoeidheid, stress, alcohol, slechte voeding, te hoge cholesterol...

Naast Viagra en andere, uiterst doeltreffende medicamenten die verplicht onderworpen zijn aan een medische controle en een voorschrift, bestaat er nu ook een voedingssupplement op basis van planten, vitaminen, mineralen en aminozuren. Geen bekende bijwerkingen, goedkoop en zonder voorschrift verkrijgbaar in de apotheek: Re 830 Plus!

Gebruik van RE 830 Plus

3 capsules per dag voor de maaltijden innemen met een groot glas water. Het beoogde effect wordt merkbaar na 2 à 4 behandelingsdagen.

Ingrediënten RE 830 Plus

L-arginine (200mg), Rhodiola rosea (70 mg), muira puama (50mg), zinksulfaat, cholinecitraat, vitamine B5. Excipienten: siliciumdioxide (anti-klontermiddel E551), magnesiumstearaat (smeermiddel E390).

Eigenschappen van de ingrediënten:
L-arginine: semi-etherisch aminozuur, de enige voorloper van stikstofmonoxide (NO). Zonder NO is die ontspanning onmogelijk.
Muira puama: mannelijk tonicum dat in Brazilië en in Guyana wordt gebruikt om het libido te verbeteren.
Rhodiola rosea: adaptogene plant met anti-stress en anti-vermoeidheid actie. Dankzij haar tonische actie, optimaliseert zij de lichamelijke prestaties en verbetert de mannelijke functie.
Zink: is van wezenlijk belang voor de harmonische werking van de mannelijke organen.
Cholinecitraat/Vitamine B5: liggen ten grondslag aan de werking van de mannelijkheid. Ze zijn de belangrijkste voorlopers van acetylcholine, die het "signaal" uitlokt dat het zenuwstelsel stimuleert, als reactie opde libidostimulus.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
RE 830 Plus 45 capsules
€ 34,95
€ 31,46
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Re 830 plus

Schrijf een review
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Verpakking is prima en discreet niets op aan te merken! Echter product zelf geeft geen enkel resultaat noch positief noch negatief. Is gewoon weggegooid geld. Lijken wel placebos.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement geeft, zelf na verschillende weken ,niet het verwachte resultaat. Misschien is de voorgescheven dosis van 2/3 per dag onvoldoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  hallo,al heb ik geen problemen toch voel ik er werking van,ook al neem ik minder dan de voorgeschreven dosis.na enkele dagen reeds en zonder neven effecten,grts
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  RE830Plus heeft een gunstig effect op het libido en beïnvloedt de psychische weerbaarheid. Wat het resultaat gaat zijn bij de volgende bloedanalyse is nog af te wachten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste gebruik van dit product. Ben zinnens het op te nemen in drie fases van een vijftal dagen. Eerste fase achter de rug: denk aan beloftevol perspectief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  eerste dagen voelde ik geen verschil;doch na 1 week voelde ik een merkelijke verbetering op;zowel lichamelijk en geestelijk,zelfs conditioneel voelde ik mij stukken beter en zekerder worden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had dit product vroeger al eens genomen en had er positieve resultaten mee. Ik had het toen wel niet langs "Farmaline" gekocht. Nu ben ik op mijn stappen teruggekeerd en het mij terug aangeschaft, maar wel bij "Farmaline". Ik vind jullie ten andere een fantastische apotheek.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een rpima product voor een relatief lage prijs, werkt niet direct maar als de capsules gedruende een wat langere periode regelamatig ingenomen worden gaan de prestaties vooruit
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het resultaat op sexueel vlak is wat mij als 63-jarige betreft,erg bedroevend. Na deze teleurstelling nam ik Prelox waar het iets beter werkte.De publiciteit van RE830 heeft het uiteraard over mannen VANAF 40!!!

RE 830 Plus kopen

Je kan RE 830 Plus van het merk Snyers, geproduceerd door VIRILAB , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Erectieproblemen
Welzijn & Gezondheid > Man > Bevordering Seksuele Prestatie
50+ > Seksualiteit > Bevordering Seksuele Prestatie
50+ > Seksualiteit > Erectieproblemen
Seksualiteit > Bevordering Seksuele Prestatie
Seksualiteit > Erectieproblemen