Puressentiel Gewrichten & Spieren Verwarmende Patches 14 Essentiële Oliën 3 pleisters

€ 17,70
€ 13,98
Bespaar 21% (€ 3,72)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Puressentiel Gewrichten & Spieren Verwarmende Patches 14 Essentiële Oliën

Verwarmende kleefpatch om gevoelige zones en spierspanningen te helpen ontspannen, verzachten en verlichten. De formule op basis van 100% natuurlijke bestanddelen, combineert 14 essentiële oliën (cajeput, roomse kamille, kruidnagel, eucalyptus, bergthee, jeneverbes, lavandin, marjolein, pepermunt, niaouli, muskaatnoot, den, rozemarijn, terpentijn) en capsicum. Gedurende meer dan 8 uur bezorgt het een aangenaam gevoel van warmte dat de spieren helpt ontspannen. De soepele patch past zich aan elke beweging aan. Geurloos, comfortabel en aanpasbaar, te knippen op de gewenste maat en direct aan te brengen op elke gevoelige lichaamszone: rug, knie, nek, schouder, elleboog, pols, dij, kuit

Indicatie

Om te helpen spierspanningen en gevoelige gewrichten te ontspannen en te verzachten.

Gebruik van Puressentiel Gewrichten & Spieren Verwarmende Patches 14 Essentiële Oliën

Aanbrenging op de gevoelige zone in functie van de behoeften: nek, schouder, pols, elleboog, rug, dij, knie, kuit, enkel?
Personaliseerbare kleefpatch: te knippen op de gewenste maat. Aangename en rekbare textuur: past zich aan elke beweging aan.

Ingrediënten Puressentiel Gewrichten & Spieren Verwarmende Patches 14 Essentiële Oliën

RUBBER LATEX (CAOUTCHOUC NATUREL), HYDROGENATED ROSIN (RÉSINE DES PINS DES LANDES), LANOLIN, ZINC OXIDE, SECALE CEREALE SEED FLOUR (FARINE DE SEIGLE), BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (BEURRE DE KARITÉ), CAPSICUM FRUTESCENS RESIN, TURPENTINE, DI-T-BUTYL HYDROXYPHENYLAMINO BISOCTYLTHIOTRIAZINE (ANTIOXYDANT INDISPENSABLE), MELALEUCA LEUCADENDRON CAJAPUTI OIL, PINUS SYLVESTRIS TWIG LEAF OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, MYRISTICA FRAGRANS KERNEL OIL, ORIGANIUM MAJORANA FLOWER OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, EUGENIA CARYOPHLLUS BUD OIL, ANTHENMIS NOBILIS FLOWER OIL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, GERAIOL, FARNESOL.

Waarschuwing

Volwassenen en kinderen (> 15 jaar).
De patch moet op een gezonde huid worden aangebracht. Niet aanbrengen op wonden, geïrriteerde huid, slijmvliezen, gevoelige huid, aangezicht. De patch bezorgt een gevoel van warmte en de huid kan plaatselijk rood worden, maar dat is normaal. Bij een branderig gevoel, huidirritatie of allergie, de patch onmiddellijk aftrekken. Niet langer dan 8 uur dragen per periode van 24 uur. Niet op een zelfde zone aanbrengen binnen de 24 uur.
€ 17,70
€ 13,98

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel gewrichten & spieren verwarmende patches 14 essentiële oliën

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Patch met essentiële oliën zeer effectief in geval van spierpijn, neuralgie,..... Past relatief gemakkelijk, snel en echt verwarmingseffect toe dat lang aanhoudt. Goede doeltreffendheid, verlicht pijn, een beetje lastig te verwijderen voor meer gevoelige mensen omdat de patch goed blijft plakken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  werkt zeer snel,maar is te groot voor de pijnplek op hals je moet beginnen knippen en dat is niet zo handig neem liever de roller werkt ook snel in en is handiger aan te brengen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vind de zelfklevers goed voor rugpijn en spierpijn, zij kunnen gedurende gans de dag gedragen worden zonder een onbehaaglijk gevoel te hebben of branderigheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer deugddoende pleisters voor mijn pijnlijke nek- en rugspieren, gemakkelijk aan te brengen het enige minpunt is de prijs : als je ze regelmatig nodig hebt wordt het wel een dure zaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze pleisters ondersteunen me bij mijn chronische rugpijn. Ze nemen de oorzaak niet weg maar doen wel veel deugd wanneer de pijn niet te harden is. De warmte die ze vrijgeven werken wel heilzaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het bij spierpijn en nek- en lage rugpijn. Het werkt heel goed en geeft lang een warm gevoel. De klever blijft uitstekend ter plaatse en geeft geen allergische reactie.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man is er erg blij mee, het wordt heter dan sommige andere bekende merken en het werkt en je kunt ze ingenieus snijden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik .Je kan er goed mee bewegen zonder dat ze los komen.Na een tijdje vergeet je gewoon dat er een patch op je lichaam plakt zo goed zitten ze. Aangename geur.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Niet echt verwarmen en niet erg efficiënt. Ik ben een beetje teleurgesteld met wat J ervan verwachtte en met de andere merken die meer verwarmd zijn
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product verlicht goed, het is een goed alternatief voor anti-inflammatoire geneesmiddelen, maar ik vind de prijs zeer hoog voor 3 patches (maximaal 3 dagen behandeling)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangenaam spierontspannende pleisters in gebruik. Ook de geur is best Ok. Ze zijn wel aan de dure kant en je moet opletten dat je huid goed droog is, want anders komen ze los.

Puressentiel Gewrichten & Spieren Verwarmende Patches 14 Essentiële Oliën kopen

Je kan Puressentiel Gewrichten & Spieren Verwarmende Patches 14 Essentiële Oliën van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten