€ 16,95
€ 12,88
(€ 17,17 / 100 ml)
Bespaar 24% (€ 4,07)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Puressentiel Anti-Beet Spray

De spray Antibeet heeft een dubbele werking: Afwerend en Verzachtend.
- Afwerend: Op basis van Citriodiol®, werkzame stof van natuurlijke oorsprong afgeleid van de essentiële olie van de Eucalyptus citriodora, verjaagt tot 7 uur efficiënt muggen in gebieden met gematigde temperatuur in tropische gebieden (Aedes albopictus, Culex pipiens) en tot 6,5 uur (Aedes aegypti, Anopheles gambiae).
- Verzachtend: dit product is ook ideal in geval van beten om onmiddellijk te verzachten dankzij de 5 essentiële oliën (tea tree, Javaanse citronnella, grosso lavendel, niaouli en pepermunt).
 
Spray zonder drijfgas
Niet fototoxisch

Indicatie

Een muggenwerende spray voor volwassenen en kinderen, tot 7h werkzaam en 100% natuurlijke actieve bestanddelen.

Gebruik van Puressentiel Anti-Beet Spray

Goed schudden voor gebruik. 6 verstuivingen aanbrengen op de te beschermen zones. Wrijf het product uit om het goed te verdelen. Voor het gezicht, het product in de handen verstuiven en aanbrengen op de wangen en het voorhoofd. Breng opnieuw aan indien nodig maar niet meer dan 3 maal per dag. Was de handen na gebruik. Opnieuw aanbrengen na het baden. Voor kinderen (> 30 maanden), 7 verstuivingen per dag niet overschrijden (1 verstuiving = 0,18ml).

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 30 maanden, voor zwangere vrouwen of vrouwen die
borstvoeding geven. Buiten het bereik van kinderen bewaren. De dampen niet inademen. Gebruik enkel in goed verluchte ruimten. Bevat sensibiliserende citronellol en geraniol. Kan een allergische reactie veroorzaken. Irriterend voor de ogen, bij contact overvloedig spoelen en een specialist raadplegen. Niet eten, drinken of roken tijdens gebruik. In geval van inname, onmiddellijk een arts raadplegen en hem de verpakking of het etiket tonen. Contacteer het antigifcentrum. Bewaar uit de buurt van drank en voeding, ook die voor dieren. Resten niet in de afvoer gooien. Verwijder de lege verpakking of het ongebruikte product conform de voorschriften van het gemeentelijk reglement in verband met de verwijdering van afvalstoffen. In het tweede geval zal de recyclage van de verpakking voorgeschreven zijn. Niet voor een ander doeleinde gebruiken dan waarvoor het bedoeld is.
Puressentiel Anti-Beet Spray 75 ml
€ 16,95
€ 12,88
(€ 17,17 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel anti-beet spray

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    effectief tegen muggen, vliegen en teken. Gemakkelijk te gebruiken spray met een aangename, kruidige, niet storende geur. Vanaf 2,5jaar mogen kinderenb het ook gebruiken.

Puressentiel Anti-Beet Spray kopen

Je kan Puressentiel Anti-Beet Spray van het merk Puressentiel, geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief