Priorin Sterk En Gezond Haar 120 capsules

€ 67,95
€ 53,00
Bespaar 22% (€ 14,95)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Priorin Sterk En Gezond Haar

In bepaalde omstandigheden kan de haarwortel een extra behoefte aan voedingsstoffen hebben.
Deze extra voeding is belangrijk om het natuurlijk groeiproces van het haar te ondersteunen. Daarom is Priorin ontwikkeld.

Priorin is een voedingssupplement met een speciale combinatie van de natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie, L-Cystine en vitamine B5 die de haarwortels voeden. Hierdoor wordt een gezonde haargroei van binnenuit ondersteund.

De natuurlijke bouwstoffen gierstextract, tarwekiemolie,
L-Cystine en vitamine B5 ondersteunen een gezonde haargroei.

 • Gierstextract
  Gierstextract – een extract dat met een speciaal proces uit gierst wordt gewonnen – vormt de basis van Priorin. Dit extract bevat voor de haargroei noodzakelijke voedingsstoffen.
 • Tarwekiemolie
  Tarwekiemolie bevat meervoudig onverzadigde vetzuren die voor de opbouw van de cellen van de haarwortel belangrijk zijn.
 • L-Cystine
  L-Cystine is een aminozuur dat -samen met andere aminozuren- zorgt voor de vorming van het eiwit keratine, het hoofdbestanddeel van haar.
 • Vitamine B5
  Vitamine B5 speelt een centrale rol in de stofwisselingsprocessen die de energie leveren voor de vorming van nieuw haar.

Indicatie

 • Haaruitval
 • Verstoorde haargroei
 • Fijne haren
 • Doffe, broze haren zonder veerkracht
 • Broze en brekende nagels.

Gebruik van Priorin Sterk En Gezond Haar

1 capsules per dag in te nemen met voldoende water, bij voorkeur na de maaltijd.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Aangezien het haar slechts langzaam groeit, zijn de eerste resultaten duidelijk zichtbaar na ongeveer 6 weken. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van minstens 3 maanden aangeraden. De kuur kan doorheen het jaar worden herhaald indien noodzakelijk en is geschikt voor gebruik gedurende langere periodes.

Ingrediënten Priorin Sterk En Gezond Haar

Draagstof (Tarwekiemolie) — Gierstextract — Geleermiddel (gelatine) — Bevochtiger (Glycerol) — Verdikkingsmiddel (Gele bijenwas) — Calcium-D-pantothenaat (micro-geïncapsuleerd) — Gezuiverd water — Emulgator (Lecithine) — L-Cystine – Biotine — Stabilisator (Magnesiumoxide) — Kleurstoffen (Ijzeroxide (E172): Bruin, Geel, Rood; Titaniumdioxide (E171)) — Aroma's (Vanilline - P-Methoxyacetofenon) — Glansmiddel (Middellangeketen triglyceriden).

Bevat gluten en soja. Zonder suiker.

Bijwerkingen van Priorin Sterk En Gezond Haar

Priorin bevat geen hormonen. Het veroorzaakt dus geen haargroei op ongewenste plaatsen of gewichtstoename.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levenstijl worden gebruikt.

Waarschuwing

Priorin kan worden gebruikt tijdens de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding en gezonde levenstijl worden gebruikt.
Priorin Sterk En Gezond Haar 120 capsules
€ 67,95
€ 53,00

Laatste reviews en ervaringen met Priorin sterk en gezond haar

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn Dokter wegens ernstige Alopecia . Sinds +/- 2 maanden inname samen met ander voedingssupplement. Ondanks er nog verder haarverlies is, begint nieuwe haargroei op de eerste kale plekken die werden vastgesteld in december 2016.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote heeft heel dun en fijn haar, gaat maar één keer per jaar naar de kapper. Op aanraden van onze huisarts probeert zij nu deze capsules. We merken wel dat het haar na twee maand al sneller begint te groeien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  UITSTEKEND PRODUCT, heb kort na elkaar 2 x onder volledige narcose geweest en mijn haar begon nadien sterk uit te vallen, met priorin is mijn haar uitval enorm verbetert. Men haar heeft meer volume en meer glans, ik gebruik nu ook priorin shampoo ter aanvulling, een heel goede en zachte haar shampoo, die blijf ik zeker gebruiken als ook priorin capsules horen nu men dagelijks ritueel !!!! BEDANKT PRIORIN !!! IK KRIJG STILAAN MEN MOOI HAAR TERUG kate
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben nu juist 14 dagen bezig maar vanaf de eerste week voelde mijn haar al dikker aan nu heb ik nog wat problemen met haaruitval maar hoop daar verbetering in te krijgen na een tijdje
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Priorin is niet enkel goed voor haaruitval,maar ook voor prostaat verbetering.Het zal natuurlijk voor iedereen anders zijn. Deze ervaring is ook besproken geweest met mijn huisdokter.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ben nu een week bezig, en merk een beetje verschil , dus zeker de moeite ! extra vitamines , minder haaruitval , mijn haar ziet er gezonder uit en zachter !!

Priorin Sterk En Gezond Haar kopen

Je kan Priorin Sterk En Gezond Haar van het merk Priorin, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Priorin of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen