€ 27,22
€ 21,78
Bespaar 20% (€ 5,44)
Promotie -20% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Prevalon ISO 60 tabletten

Omschrijving van Prevalon ISO

PREVALON ISO is een natuurlijk voedingssupplement op basis van soja-isoflavonen.

Studies tonen aan dat er een verband bestaat tussen de eetgewoonten en de gezondheid. Zo is er in de Aziatische landen een duidelijk lager verbruik van dierlijke vetten, een hoger verbruik van vezelrijke voeding en bovenal een significant hoger gebruik van soja dan in de westerse landen. Het gemiddeld verbruik van soja-isoflavonen wordt in de Aziatische landen op 50-100 mg per dag geraamd, terwijl de gemiddelde Westerling er nauwelijks enkele milligrammen per dag inneemt. De effecten van soja worden dus toegekend aan de grote hoeveelheden soja-isoflavonen die het bevat, vnl. genistine, daïdzine en glycitine.

Indicatie

Overgangsverschijnselen, botontkalking, hart-en bloedvaten

Gebruik van Prevalon ISO

PREVALON ISO: De gebruikelijke dosis is 1 tablet per dag of volgens advies. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Ingrediënten Prevalon ISO

Prevalon Iso bevat per tablet 40 mg soja-isoflavonen (genistin 23.25 mg, daïdzin 14.25 mg, glycitin 2.5mg)

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Prevalon ISO 60 tabletten
€ 27,22
€ 21,78

Laatste reviews en ervaringen met Prevalon iso

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden en minder in prijs dan in een gewone apotheek. Neem dit product al jaren maar mijn schoondochter zei dat het beterkoop was bij Farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel doeltreffend middel voor het onderdrukken van opvliegers in de menopauze. Langdurig gebruik kan geen kwaad, want het zorgt niet voor gewenning.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat overeenkomt met de beschrijving van mijn gynaecoloog, ik voel me veel beter. Ik heb minder opvliegers, ik heb betere nachten. Aan te bevelen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De raad van de gyneacoloog gevolgd en deze aangeschaft om mijn stemmingswisselingen (overgang) te minderen. Even een pauze gelaten en voelde het verschil.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben in de menopauze en ontdekte dit product , na twee weken waren de opvliegers merkelijk minder.ik ben dan ook beter beginnen slapen.dus niets dan lof
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt geeft duidelijk goede resultaten. Je gaat veel minder zweten en de nachtrust is veel beter. Bovendien gaat het om een natuurlijk produkt dat veel minder schadelijk kan zijn dat de synthetisch hormonale
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd me aanbevolen door een vriendin in de strijd tegen warmteopwellingen ten gevolge van de menopauze. Goed product, positief resultaat. Hormonenvrij. Je mag geen mirakels verwachten maar het helpt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem elke morgen 2 tabletten in en heb na 2 weken al veel minder last van warmteopwellingen, ik ondervind geen maagproblemen. Zal proberen of het resultaat goed blijft met 1 tablet/dag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prevalon-iso is zeer gemakkelijk in te nemen. Het geeft ook geen spijsverteringsproblemen. De arts heeft het mij aanbevolen voor nachtelijk zweten. Dagelijks neem ik 2 tabletten in. Na een inname van 3 weken was het nachtelijk zweten definitief voorbij. Ik blijf het innemen. Zeer tevreden!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu toe een echte aanrader! Van dag één waren de nachtelijke en zweetaanvallen zo goed als verdwenen. Hoop dat het nu zo blijft want ik ben echt content!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voel me daar veel beter bij !!heb lang naar zo'n produkt moeten zoeken,maar wel gevonden bij Farmaline.de afhandeling ging zeer snel,en werd op tijd gecontacteerd voor afhaling in kiala punt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze pillen werden voorgeschreven door de huisarts om de warmteopwellingen te verminderen en de hartkloppingen te doen verdwijnen.De hartkloppingen zijn weg en de warmteopwellingen komen minder frequent voor en zijn minder hevig,echter niet volledig weg.Al bij al ben ik tevreden van dit product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na verscheidene andere producten gebruikt te hebben is dit het perfect product voor mij. Ik heb geen last meer van opvliegers, slaap 's nachts heel goed en mijn huisgenoten klagen niet (meer) over stemmingswisselingen. Geen negatieve bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Prevalon Iso 60 neem, voel ik mij veel beter. Ben het product beginnen te nemen op advies van een vriendin, die het ook al jaren neemt. Zeker een aanrader.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit medicijn nu gedurende anderhalf jaar, werkt op lange termijn. Tijdje mee gestopt en symptomen namen weer toe; geen bijwerkingen, vlot in te nemen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  het product heb ik leren kennen via een collega, zij was er zeer tevreden over en heeft het mij aangeraden. sedert een tiental dagen neem ik iedere dag het product en mijn vervelende symptomen zijn al verminderd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik prevalon iso al verschillende jaren en houdt me eraan omdat ik gelezen heb dat dit een natuurlijk product zou zijn, heb vroegere jaren wel andere producten ingenomen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze pillen al jaren, daardoor kan ik het gebruik van oestrogenen vermijden. 2x daags voor 1 maand en de andere maand 1x daags. Het duurt wel een tijdje eer het werkt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt word door mezelf preventief ingenomen hopend dat het op termijn zijn doel bereikt.Ik ben nu 57 jaar en neem dit produkt reeds 10 jaar.Voorlopig heb in geen syntomen van prostaat.Dus .... voorlopig ok

Prevalon ISO kopen

Je kan Prevalon ISO van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Prevalon of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze