€ 28,29
€ 22,35
Bespaar 21% (€ 5,94)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Prevalon 60 tabletten

Omschrijving van Prevalon

Studies tonen aan dat er een verband bestaat tussen de eetgewoonten en de gezondheid. Zo is er in de Aziatische landen een duidelijk lager verbruik van dierlijke vetten, een hoger verbruik van vezelrijke voeding en bovenal een significant hoger gebruik van soja dan in de westerse landen. Het gemiddeld verbruik van soja-isoflavonen wordt in de Aziatische landen op 50 tot 100 mg per dag geraamd, terwijl de gemiddelde westerling er nauwelijks enkele milligrammen per dag van inneemt. De effecten van de sojaboon worden toegekend aan de aanwezigheid van een grote hoeveelheid isoflavonen, vnl. genistine, daïdzine en glycitine. Daarenboven is wetenschappelijk aangetoond dat de antioxidanten selenium en vitamine E bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Selenium draagt overigens ook bij tot een normale spermatogenese en de normale werking van het immuunsysteem.

Indicatie

PREVALON is een natuurlijk voedingssupplement dat de antioxiderende kracht van vitamine E en selenium combineert met soja-isoflavonen.

Gebruik van Prevalon

PREVALON: De gebruikelijke dosis is 1 tablet per dag of volgens advies. De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Ingrediënten Prevalon

PREVALON bevat per tablet 40 mg soja-isoflavonen (genistine 23.25 mg, daïdzine 14.25 mg, glycitine 2.5 mg), 30 mg vitamine E (D-alfa-tocoferol) en 100 μg selenium (L-seleno-methionine)

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
€ 28,29
€ 22,35

Laatste reviews en ervaringen met Prevalon

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een preventief product, dat ik al enkele maanden gebruikt. Moet wat minder gaan plassen - en geen hinder meer bij het plassen . De toekomst zal leren of het effectief is geweest. Product heeft geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product sedert een vijftal jaar preventief, op aanraden van mijn arts. Ik heb een PSA-cijfer van gemiddeld 6,5 voor mijn prostaat zonder dat daar noemenswaardige verandering in komt. Er is recentelijk nog een MRI-test gedaan met negatief resultaat. Bij een middel dat preventief genomen wordt is het uiteraard niet mogelijk vast te stellen of het inderdaad werkt. Ik kan enkel maar vaststellen dat er tot nog toe geen prostaatkanker is vastgesteld, en of datc dank zij Prevalon is, kan niet met zekerheid worden gezegd. Maar voor alle zkerheid blijf ik het nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vader gebruikt dit ( en ik preventief ) tegen vergrote prostaat. Aangezien hij ook begonnen is met andere supplementen, kan ik niet met zekerheid zeggen of dat het hierdoor komt maar hij heeft minder last.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  neem dit al zeer lang dagelijks en ben er zeer over dit product. was mij indertijd aangeraden door een specialist ter voorkoming van prostaatproblemen daar dit bij ons in de familie zit. aangeraden bij mannen vanaf 50 jaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Prevalon al jaren, sinds ik ontdekte dat ik een prostaatvergroting had. Het product houdt verdere vergroting tegen, onder andere dankzij de grot hoeveelheid soja die het bevat. Het is daarbij een volledig natuurlijk product zonder bijwerkingen en slecht eenmaal per dag in te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is door mijn huisarts preventief aangeraden als voedingssupplement ter voorkoming prostaatkanker met als resultaat dat ik al jaren zeer goede prpstaatwaarden heb
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prevalon is een voedingssupplement, dat een gunstige invloed heeft op de PSA als men er één of twee per dag inneemt. Het bevat zowel soja-isoflavonen als vitamine E.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prevalon m'a été conseillé par mon médecin traitant. Cela fait 6 ans que je prends du prevalon et celui-ci est bénéfique pour moi. Je dis toujours : "mieux vaut prévenir que guérir"
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als 50plusser werd mij aangeraden om mij te voorzien van medicatie voor mijn vergroting van mijn prostaat en ik moet eerlijk zeggen dat Prevalon echt wel na 4weken erg doeltreffend werkt, dus is dit wel een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product op aanraden van mijn huisarts al een heel lange tijd. Ben er zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product neem ik al vele jaren met goed gevolg. Het werd me indertijd warm aanbevolen door een uroloog. Heel wat goedkoper bij farmaline dan bij de gewone apotheek .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement wordt door mijn man genomen sinds september 2017 voor zijn prostaat waarvan de psa waarde te hoog is. Afwachten of het een verbetering geeft. Volgende maand terug naar de specialist.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het al enkele jaren voor mijn vergrote(goedaardig) prostaat maar kan de impact van het produkt niet beoordelen. Mijn arts weet niet dat ik het neem, maar ga hem informeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik prevalon sinds geruime tijd en ben er heel tevreden over, mijn problemen zijn er minder door geworden ,wel onder controle blijven van een arts
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Producten weren netjes ingepakt en werden volgens tijdschema afgeleverd op onze gekozen bestemming. Bevestiging van de de bestelling volgt direct in je mailbox. Vatbaar voor herhaling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een preventief product, dat mijn man al jaren gebruikt. De toekomst zal leren of het effectief is geweest. Product heeft geen bijwerkingen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Resultaat was reeds merkbaar na enkele een tweetal dagen.Zeker een aanrader. Ik hoop op een blijvend effect en dan blijf ik dit product zeker gebruiken. Geen bijverschijnselen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prevalon doet wat het beloofd. Minder plassen, vooral s' nachts, geen hinder bij het plassen en geen vervelend gevoel meer. Ik kan Prevalon bij iedere man aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot gebruikt Prevalon al een 10-tal jaren. Hij heeft geen enkele bijwerking en voelt zich er goed bij. Zijn uroloog heeft hem het aangeraden als mogelijke bumper in de toekomst tegen de ongemakken die mijn echtgenoot toen ondervond bij het plassen..... Tot nu toe hebben er zich nog geen problemen meer voorgedaan op​ dit vlak...Mijn man is ondertussen 65 jaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele maanden gebruik reeds een verbetering merkbaar. Ook de huisarts gelooft in een heilzame werking indien Prevalon voldoende lang wordt gebruikt (min. 3 maand )
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man (74 jaar) gebruikt dit Prevalon voor heren al jaren op aanraden van zijn arts, en is zeer tevreden. Ook de levering verloopt vlot en zonder problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed produkt, er zit heel veel veek soya io aanraden dokter, goede prijs, duidelijke websited en zeer snelle levering in afhaalpunt vlak bij woonplaats
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  aanbevolen van onze dokter ,prijs goedkoper dan bij bij apotheek .mijn man gebruikt dit al langer dan 10 jaar en is heel tevreden over het product ,succes verzekert
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed preventief product ter bescherming van de prostaat. Twee tabletten per dag. Is vrij duur. Bij Farmaline een paar euro's voordeliger dan in de gewone apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  IK gebruik dit al meer dan 15jaar op aanraden van de dokter ter voorkoming van prostaatproblemen. Het heeft geen nevenwerkingen en ik voel me er goed bij. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hallo ik neem al iets meer dan tien jaar één tablet per dag in voor een probleem van prostaat die was gedetecteerd na een hoge PSA 7,5, na een biopsie die de uroloog heeft ontdekt een pin 3, raadde hij me aan om de prevalon te nemen en onder toezicht te blijven. aangezien mijn PSA stabiel blijft, tussen 3,5 en 4
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit medicament al jaren preventief tegen prostaataandoeningen! Uiterst tevreden! Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Farmaline; ik ben heel tevreden over het verloop ervan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is preventief aanbevolen door de specialist om prostaatkanker te voorkomen. Mijn man neemt al jaren Prevalon. Tot nu toe geven de onderzoeken 'n gunstig resultaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn specialist heeft dit product aangeraden ter voorkoming van prostaatontsteking.Ik neem dit al een 10 tal jaren en voel me heel goed , het is nogal duur maar het is een topprodukt zonder nevenwerkingen . Een pilletje per dag volstaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit reeds een tiental jaar. Nu is hij 65 jaar en heeft absoluut geen last van de prostaat, terwijl heel wat van zijn vrienden wel last ondervinden en dit product niet voor lange tijd hebben ingenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien de vele positieve reviews op deze website heb ik besloten om het product ook te beginnen nemen. Ik heb tot op heden geen problemen of bijwerkingen ondervonden. Baat het niet, dan schaadt het niet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  preventief middel ter voorkoming van prostaatkanker - en gebruik dit op aanranden van m'n dokter (die dit zelf gebruikt) en dit reeds een 8-tal jaren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gebruiksvriendelijk, ik gebruik het elke morgen voor het ontbijt: prima product, makkelijk in te nemen, ik nemen de tabletten preventief en heb nergens problemen mee; ook geen bijwerkingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product overeenkomstig aan de beschrijving op de site. Ik was zeer verheugd om Prevalon uit te testen en binnen enkele dagen zie je als resultaat qua blaascomfort. Product aangeraden aan degene die een blaas en prostaat in gezonde staat willen hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van mijn Uroloog gaan gebruiken ivm prostaat problemen en vehoogde psa waarden. Na 3 maanden gebruik zijn deze waarden aanzienlijk verlaagd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prevalon is goed voor personen van boven de 50 jaar preventief in te nemen om prostaat problemen te vermijden zeker aan iedere boven de 50 aan te raden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn man neemt dit product al jaren op aanraden van de uroloog,kan nog steeds goed plassen en heeft geen last van zijn prostaat.Beveel het gebruik zeker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Prévalon jarenlang ter preventie van prostaatkanker omdat het soja-isoflavenoiden , vitamine E en selenium bevat, beide krachtige antioxidanten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De bestelling verliep vlekkeloos, vlot en zeer snel. Voldoet volledig aan mijn verwachting. Ik kende dit product reeds van vroeger, maar kon dit voordeliger bij Farmaline aankopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na problemen met PSA waarde in bloed,teveel gestegen op korte tijd, dagelijks Prevalon ingenomen. De PSA waarde bleef constant en gaf eerder de indicatie van licht te dalen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prevalon is een voedingssupplement dat zeer sterk aan te bevelen is voor het behouden van een gezonde prostaat. Bovendien is de levering door Farmaline zeer vlot en heel correct verlopen, zoals dat voordien ook telkens het geval was.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals bij vele 60-plussers werd een tijdje geleden ook bij mij een goedaardige prostaathypertrofie (= vergroting) vastgesteld, wat zich uit in frequenter urineren dan vroeger. Om die hypertrofie onder controle te houden moet ik sindsdien het zeer dure en niet vergoedbare geneesmiddel Tamsulosine gebruiken (normaal 1 tablet per dag). Als aanvulling hierop en mede op advies van mijn huisarts neem ik sinds enige tijd ook Prevalon, dit met de bedoeling om de Tamsulosine wat af te bouwen (1 tablet om de 2 dagen ipv. 1 per dag), alsook om op termijn geen prostaatkanker te ontwikkelen. Tot dusver heb ik een goed gevoel bij deze handelwijze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werd door mijn dokter aangeraden voor mannen die wat ouder zijn, om prostaatproblemen te voorkomen. Het is dus preventief bedoeld.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed middel voor prostaat bij 50 plusers niet goedkoop maar zeker zijn geld waard.Gewoon kopen en regelmatig innemen .Ik neem dit product al 2 jaar en geeft geen bijwerkingen bij mij.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  PRODUCT AANBEVELD door de FYSISCHE VOORAFGAANDE PROSTATEN KANNER (Aziatische minder blootgesteld dan Europeanen, maar sojaconsumenten) Preventief voedingssupplement!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product al geruime tijd op aanraden van mijn dokter. Ben 55 jaar en PSI waardes zijn goed. Product geeft geen bijwerkingen en voor mij is het een blijver.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt deze tabletten al een heel tijdje en ik vind (en zijn dokter ook) het goed voor de botten en prostaat. En hij voelt zich ondanks zijn hoge leeftijd heel fit.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de uroloog neemt mijn man al jaren Prevalon omdat zijn PSA waarde aan de hoge kant is. Jaarlijkse controle bij de uroloog laat zien dat dit product zeker een goeie invloed kan hebben.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Of het al dan niet werkt, laat ik in het midden. Ik neem het preventief in, met de bedoeling, beter voorkomen dan genezen. Het product heeft wel goede referenties naar het schijnt. Dus 1 pilletje daags, kan helemaal geen kwaad.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt op aanraden van onze huisdokter deze pillen omdat hij een verhoogde PSA waarde heeft. Hij gebruikt dit nu ongeveer een jaar. We hebben geen idee of dit zal helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nu al ettelijke jaren Prevalon om prostaatproblemen te vermijden. Nochtans heb ik als vijftiger geen prostaatlast en is er in de familie geen erfelijk risico. Maar van Prevalon is bewezen dat het helpt om in de toekomst prostaatproblemen te voorkomen. Is duur, maar loont de moeite. Sterk aan te raden aan elke man, jong en oud. Bevat o.a. soja en dat is goed voor de prostaat. Aziaten, die veel soja in hun voeding hebben, blijken beduidend minder prostaatkanker te ontwikkelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  nadat mijn vrouw reeds een lange periode al prevalon iso inneemt, en er goed mee is heb ik besloten omook prevalon in te nemen, dit nu toch al 4 a 5maanden, zonder bijwerkingen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Voorgeschreven door een uroloog doet prostaatklachten echt fel verminderen en zelfs verdwijnen na regelmatig gebruik.Dus zeker aan te raden voor er andere en zwaardere medicijnen of zelfs een operatie nodig is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij samen met Uri-Cran door mijn huisarts voorgeschreven. Veenbessen en soja extracten hebben een zeer goede invloed op de prostaat en blaasproblemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prevalon is makkelijk in te nemen.Het houdt mijn PSA op een normaal niveau en voorkomt prostaatproblemen zoals vaak plassen 'snachts of moeilijk kunnen plassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het produkt is gemakkelijk in te nemen bij het ontbijt. Het doet wat het moet doen zonder vervelende bijwerkingen voor maag en darmen. Ook de bijsluiter is overzichtelijk en informatief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een uitstekend middel om de gezondheid van de prostaat op peil te houden Mijn urolooog vind dit een noodzakelijk voedingssupplement voor mannen over de 50 jaar en dit dankzij de aanwezigheid van Soja Isoflavonoïden

Prevalon kopen

Je kan Prevalon van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Prevalon of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat