€ 24,30
€ 21,14
Bespaar 13% (€ 3,16)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Pre-Ms 84 capsule

Omschrijving van Pre-Ms

Pre-Ms
Bij één derde van de vrouwen gaat de premenstruele periode, 1 tot 2 weken voor de menstruatie, gepaard met een aantal kwaaltjes die soms belangrijke proporties aannemen. Pre-ms is een mengsel van 2 plantaardige bestanddelen die bijdragen tot het vrouwelijk evenwicht tijdens de premenstruele periode.

Gebruik van Pre-Ms

1 capsule 's ochtends en 's avonds op de 14de en 28ste dag van cyclus

Ingrediënten Pre-Ms

Teunisbloemolie (9% GLZ) 750 mg
Essentiële olie van lavendel 2,5 mg
Vitamine E 10 mg

Waarschuwing

Pre-ms is een basisbehandeling. Haar doeltreffendheid is optimaal vanaf de 3de maand behandeling. Pre-ms normaliseert de cycli.
Teunisbloemolie wordt niet toegediend aan personen die lijden aan schizofrenie of epilepsie.
Zwangerschap en borstvoeding Hoewel de inname van pre-ms® tijdens deze periode geen risico vertoond voor de baby, is het beter het te vermijden.
€ 24,30
€ 21,14

Laatste reviews en ervaringen met Pre-Ms

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Onmisbaar

  Bij één derde van de vrouwen gaat de premenstruele periode, 1 tot 2 weken voor de menstruatie, gepaard met een aantal kwaaltjes die soms belangrijke proporties aannemen. pre-ms is een mengsel van 2 plantaardige bestanddelen die bijdragen tot het vrouwelijk evenwicht tijdens de premenstruele periode. Merkbaar verschil na 3 maanden gebruik.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Užívala som ho pred viacerými rokmi, teraz je na Slovensku nedostupný. Som rada, že som našla vašu lekáreň. Prípravok mi pomáha zvládnuť silný predmenštruačný syndróm. Ďakujem

  Was deze beoordeling nuttig?

Pre-Ms kopen

Je kan Pre-Ms van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menstruatieklachten