€ 62,50
€ 55,00
Bespaar 12% (€ 7,50)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Pharmanutrics Proflor Plus

PROFLOR PLUS is een zeer hoog gedoseerd complex met 5 verschillende probiotica stammen (37,5 miljard) en FOS. Zorgt voor een normale stoelgang.

Probiotica: Zijn voedingsmiddelen met micro-organismen waaraan een gezondheidsbevorderende werking wordt toegeschreven. Het begrip ‘pro-bioticum’ kan vertaald worden als “voor het leven”. De meest gebruikte probiotica zijn melkzuurbacteriën van de geslachten Lactobacillus en Bifidobacterium.

Prebiotica (FOS): Zijn niet-verteerbare levensmiddeleningrediënten, die selectief de groei en/of activiteit van één of meerdere soorten bacteriën in de dikke darm stimuleren, en daardoor de gezondheid van de gastheer bevorderen. De meeste gezondheidseffecten van prebiotica hangen samen met het vermogen de groei van probiotische bacteriën, met name de bifidobacteriën, in de dikke darm te stimuleren. Behandeling met prebiotica kan zeer goed worden gecombineerd met probiotica. Deze combinatie wordt ‘synbioticum’ genoemd. Een groot voordeel van combinatie van pre- en probiotica is dat het prebioticum de overleving van de bacteriën in het probioticum verbetert. Om deze reden wordt FOS of andere prebiotica soms toegevoegd aan probiotische formules.

Gebruik van Pharmanutrics Proflor Plus

1 à 2 capsules per dag.
€ 62,50
€ 55,00

Laatste reviews en ervaringen met Pharmanutrics proflor plus

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima produkt zou ik iedereen aanraden. Goed voor mijn darmtransit. Aangeraden door mijn osteopate. Ik neem dit enkele weken en dan stop ik en begin ik opnieuw.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Proflor Plus werd mij aanbevolen door mijn homepaat. Dit voedingssupplement vormde al een duidelijk betere darmwerking en voedselvertering en zou op termijn een herstel van een "lekkende darme" betekenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kies nagenoeg altijd voor de zeer hoogwaardige producten van Pharmanutrics. De verhouding in dosering en ingrediënten is uitstekend want dit is uitermate belangrijk.

Pharmanutrics Proflor Plus kopen

Je kan Pharmanutrics Proflor Plus van het merk PharmaNutrics, geproduceerd door PHARMANUTRICS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora