€ 19,50
€ 17,55
(€ 24,38 / l)
Bespaar 10% (€ 1,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van PharmaClean 3 maandenpakket

PharmaCLEAN is zowel een inzet, reinigingsproduct als een bewaarvloeistof en zorgt tevens voor een grondige desinfectatie van de PharmaLENS.

PharmaCLEAN werd ontwikkeld onder de meest strenge medische voorwaarden en is dus het meest uitgelezen product om met PharmaLENS gecombineerd te worden.

De moleculen van PharmaCLEAN zijn complementair aan de poriën van de PharmaLENS.


PharmaCLEAN waarborgt een soepele en comfortabele lens.
Het is de alles-in-één lensvloeistof van de nieuwste generatie.

Gebruik van PharmaClean 3 maandenpakket

Voorbereiding: Open de fles door dop linksom te draaien. Was en droog handen voordat contactlenzen worden aangeraakt.

Reiniging: Leg lens in handpalm, breng 5-10 druppels PharmaCLEAN Alles-in-Eén voor zachte contactlenzen aan en wrijf beide zijden voorzichtig gedurende 20 seconden. Spoel lens vervolgens goed af met PharmaCLEAN Alles-in-Eén. Plaats gereinigde lens in het juiste compartiment van de lenshouder. Herhaal procedure met andere lens.

Desinfectie: De lenshouder met PharmaCLEAN Alles-in-Eén vullen, sluiten en ten minste 4 uur of gedurende de nacht laten staan. De lenzen kunnen nu weer worden ingezet.

€ 19,50
€ 17,55
(€ 24,38 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Pharmaclean 3 maandenpakket

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  PharmaClean all in one reinigingsvloeistof en tegelijkertijd oon inzetvloeistof is goed voor zachte lenzen. Het wordt goed verdragen en reinigt de lenzen naar behoren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik al even lang als mijn pharmalenzen en ik vind persoonlijk dat het een zacht product is, maar de lenzen toch goed reinigt. Voor mij ideale verpakking zo ben ik voor een tijdje gerust.

PharmaClean 3 maandenpakket kopen

Je kan PharmaClean 3 maandenpakket van het merk PharmaClean, geproduceerd door LENSFACTORY , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lenzen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen
EHBO & Thuiszorg > Lenzen > Verzorgingsproducten Lenzen