€ 8,95
€ 6,80
Bespaar 24% (€ 2,15)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Pharma Nord Influ-Zinc

Influ-Zinc
Influ-Zinc bevat organisch gebonden, goed opneembare zink en natuurlijke vitamine C in de vorm van een extract van Acerolakersen in zuigtabletten met sinaasappelsmaak. De zuigtabletten zorgen voor een snelle afgifte van de actieve ingrediënten aan de slijmvliezen in de keel en mondholte. Gedurende een korte periode van 7-10 dagen kan een intensief gebruik van Influ-Zinc nuttig zijn, afhankelijk van de omstandigheden.

Wat is zink?
Zink is een essentieel mineraal en een spoorelementen dat voornamelijk in de cellen wordt gevonden, en in mindere mate in de intercellulaire vloeistof in het hele lichaam. De witte en rode bloedcellen bevatten bijvoorbeeld aanzienlijke hoeveelheden zink. Samen met koper is zink een belangrijke component van het antioxidante enzym superoxide dismutase (SOD).

Zink vervult tal van functies in het menselijk lichaam en ondersteunt ongeveer 200 verschillende enzymsystemen, waaronder de enzymen die nodig zijn voor de omzetting van voedingsstoffen en voor de omzetting en vastlegging van de genetische codering. Hieronder wordt een aantal belangrijke functie van het mineraal genoemd.

Zink:
-Draagt bij aan een normaal functionerend immuunsysteem
-Speelt een rol bij de normale DNA-synthese en celspecialisatie
-Draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress
-Draagt bij aan een normale vorming van vitamine A in het lichaam
-Draagt bij aan een normaal zuur-base-evenwicht
-Helpt nagels, huid, botten en haar alsmede het gezichtsvermogen in normale conditie te houden

Zink is in beperkte hoeveelheden veilig en noodzakelijk voor een goede gezondheid. Een verhoogde inname (10-30 maal ADH) gedurende langere tijd kan tot een tekort aan koper leiden.
Gelijktijdig gebruik van zink en ijzer kan de opname van zink in het lichaam verminderen. Ook een hoge calciumconsumptie kan de opname van zink negatief beïnvloeden.

Wat is vitamine C?
Vitamine C is een in water oplosbare vitamine die de naam ascorbaatzuur kreeg toen de stof werd ontdekt. De benaming verwijst naar het feit dat het zuur scheurbuik voorkwam. Vitamine C heeft ook andere belangrijke functies:
-Ondersteuning van een normaal functionerend immuunsysteem
-Bescherming van de lichaamscellen tegen oxidatieve stress
-Ondersteuning van een normale energiestofwisseling
-Ondersteuning van het normaal functioneren van het zenuwstelsel
-Ondersteuning van de regeneratie van gereduceerde vitamine E in het lichaam
-Ondersteuning van het normaal psychisch functioneren

Wat is Acerola?
Acerola is een grote (2-3 cm), kersachtige vrucht met pit die in Zuid-Amerika en het Caraïbische gebied wordt geteeld. Er zijn verschillende variëteiten. De wilde vruchten zijn tamelijk zuur, maar Influ-Zinc bevat een bewerkte vorm. Acerolakersen bevatten uitzonderlijk veel vitamine C en leveren ongeveer 1500-3000 mg van de vitamine per 100 g. ter vergelijking: sinaasappels leveren ongeveer 40-50 mg per 100 g.

Indicatie

-Suikervrije zuigtabletten met sinaasappelsmaak, organisch gebonden zink en natuurlijke vitamine C uit een Acerola-extract
-Verzachtend effect op de neus, keel en luchtwegen
-Draagt bij aan een normaal functionerend afweersysteem
-Normaal zuur-base-evenwicht
-Voldoet aan de farmaceutische richtlijnen voor productie en de EU-regels voor voedingssupplementen

Gebruik van Pharma Nord Influ-Zinc

3-6 zuigtabletten per dag, afhankelijk van de behoefte, tenzij anders geadviseerd. Tijdstip van inname naar keuze. Niet eten of drinken direct na opzuigen. Houd u aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Ingrediënten Pharma Nord Influ-Zinc

Xylitol, glycine, acerola poeder extract (natuurlijke bron vitamine C, bevat 25% vitamine C), sinaasappelpoeder, zinkgluconaat, magnesiumstearaat.

3 tabletten bevatten: % ADH vitamine C 45 mg 56% zink (zinkgluconaat ) 7,5 mg 75% ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

-Donker, droog en op kamertemperatuur bewaren.
-Buiten bereik van jonge kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 8,95
€ 6,80

Laatste reviews en ervaringen met Pharma nord influ-zinc

Schrijf een review
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, maar het is noodzakelijk om er een aantal te nemen om de vereiste dosering te hebben. Dit is niet onontbeerlijk, maar kan een steun zijn voor immuniteit in de winter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk,goede smaak ,heb nog wel geen resultaten daar ik het nog maar net aan het gebruiken ben ,maar ben er van overtuigd dat het goede resultaten zal opleveren,de zakjes zijn zeer makkelijk in gebruik,en hebben een goede smaak ,neemt ook niet veel in beslag als je ze wil mee nemen op verplaatsing
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik het nog niet zo lang ik kan alleen maar vaststellen dat mijn nagels in ieder geval al minder brons geworden zijn. Ook qua vermoeidheid gaat het algemeen beter.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze zuigtabletten gekocht voor de kinderen omdat ze niet graag pillen slikken, heb ze nog niet zo lang dus kan nog niet veel zeggen over het resultaat , de werking ervan, ga ze ook nemen bij een verkoudheid daar ik lees dat zink één van de oorzaken zou zijn voor overgevoeligheid van verkoudheden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Influ-zinc als aanvulling in periodes wanneer ik mij wat minder goed voel. Als ik een verkoudheid voel opkomen, neem ik in de loop van de dag een 4-tal zuigtabletten en ik merk veel minder van de anders nadelige gevolgen van een verkoudheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij door mijn arts voorgeschreven om vlugger te herstellen van een grote verkoudheid. Zink tekort in het lichaam is 1 van de oorzaken van overgevoeligheid aan verkoudheden. Samen met de vit. C is influ-zink een zeer werkzaam voedingssupplement. Een aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb nog maar een paar weken influ-zinc genomen en voel nu al een duidelijke verbetering van mijn nagels die altijd zo sprok waren en altijd inscheurden. Werkt dus echt wel. Een aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voedingssupplement met een neutrale smaak, ideaal voor kinderen. Maakt het mogelijk om immuniteit te ontwikkelen om wrattenproblemen definitief te behandelen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  op aanraden van de apotheker van Farmaline heb ik deze gekocht omdat ik al een hele tijd met een verkoudheid sukkelde. Heb er elke dag 4 genomen en na een week was de voorkoudheid uiteindelijk voorbij
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zuigtabletten zijn Zeer licht en aangenaam in gebruik . Blij dat ik ze niet moet slikken . Ik neem ze te kort om de goede werking ervan te kennen .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Influ zink zorgt er voor dat het jou versterkt, zeker als voorbereiding voor een wisselvallig weer of als voorbereiding op guur winter weer. Sedert ik dit neem , ben ik minder gevoelig voor grieptoestanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakt lekker De kindjes lusten het , zou de weerstand verhogen , het is de eerste keer dat ik het de winter zal geven aan mijn kids dus resultaat nog afwachten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk omdat het een zuigtablet is, of het dezelfde werking heeft als de andere pillen weet ik nog niet vermits ik het nog maar 2 weken gebruik.

Pharma Nord Influ-Zinc kopen

Je kan Pharma Nord Influ-Zinc van het merk Pharma Nord, geproduceerd door PHARMA NORD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Zieke Kindjes of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Gemoed
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Neus
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Emotioneel Evenwicht
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Zwangerschap & Borstvoeding
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine C
Zwangerschap & Baby > Zieke Kindjes > Keel
Zwangerschap & Baby > Vitaminen Kind > Kleuters vanaf 2 jaar
Zwangerschap & Baby > Vitaminen Kind > Kindjes vanaf 6 jaar
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Ademhalingsstelsel
Welzijn & Gezondheid > Kinderen > Vitaminen
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles