€ 22,50
€ 19,58
Bespaar 13% (€ 2,92)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Para Olijf

De Olijfboom is een boom van gemiddelde lengte die voorkomt in de Middellandse Zeegebied, vooral op een droge en rotsachtige bodem. De vruchten van deze boom zijn wereldwijd bekend, maar de plaatselijke bewoners ontdekten al lang geleden ook de kwaliteiten van de bladeren, die zij het hele jaar door plukken.

De bladeren van de olijfboom bevatten een substantie die een positief effect heeft op de bloeddoorstroming en op de goede cholesterol. Bevordert renale eliminatie van water.

De wijze van extractie die wij op de hele plant toepassen, verzekert een hoge concentratie van oleuropein, een substantie die maar in hele kleine hoeveelheid zich bevindt in de bladeren van de olijfboom.

Om de actieve bestanddelen niet te beschadigen onderging het hydroalcoholische extract een zachte verdamping. Dit extract gebruiken we om de plantaardige microkorrels te coaten. De helft van de microkorrels krijgt een coating met het product wat ervoor zorgt dat de werkzame stoffen langzaam worden afgegeven. Dankzij deze unieke methode neemt uw lichaam 100% van de actieve bestanddelen op (in plaats van slechts 20% tot 30% zoals bij de klassieke capsules en tabletten).

Indicatie

  • bloeddoorstroming
  • cholesterol
  • renale eliminatie van water

Gebruik van Para Olijf

Voor onderhoud: 1 tot 2 capsules per dag een in de ochtend en een in de avond 30 minuten voor de maaltijd.
 
Voor een kuur: 3 capsules per dag, een in de ochtend, een in de middag en een in de avond 30 minuten voor de maaltijd.

Ingrediënten Para Olijf

312 mg microkristallijne cellulose (E464), 110 mg olijfbladextract (Olea europea), waarvan 1,2 mg oleuropein, met HPLC gemeten, 9 mg schellak (E904). Plantaardige capsules (E464).
 
Onze producten zijn gegarandeerd gluten- en lactosevrij, zonder toegevoegde suikers of zout en bevatten geen aspartaam, soja, dierlijke producten en conserveringsmiddelen.

Bijwerkingen van Para Olijf

Het kan soms de maagwand irriteren, maar het is zeer zeldzaam.

Waarschuwing

Para Olijfbladeren is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
 
Bewaar buiten bereik van kinderen. Donker, koel en droog bewaren.
€ 22,50
€ 19,58

Para Olijf kopen

Je kan Para Olijf van het merk Parabolic Biologicals, geproduceerd door PARABOLIC BIOLOGICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
50+ > Cholesterol