Para Desmodium Ascendens Thee 50 g

€ 7,00
€ 6,30
(€ 12,60 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 0,70)

Omschrijving van Para Desmodium Ascendens Thee

De Desmodium (Desmodium adscendens) is een min of meer vaste grasachtige plant uit Afrika en Latijns Amerika van de familie van de Fabaceen. Traditionele therapeuten gebruikende plantentoppen in een afkooksel, als een zuiveringsmiddel voor het hele lichaam.
 
Het helpt om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen. Het verstrekt de normalisatie van zuiveringsfuncties na overdaad aan voedsel of bij inname van synthetische producten. Het ondersteunt het afweersysteem en helpt het lichaam zich aan te passen aan de seizoenwisselingen (lente- en herfstkuren).  Het is ook een hulpmiddel bij afslankkuren en ter verbetering van de huidkwaliteit. En het helpt bij het herstel van het lichaam na fysieke inspanning (gymnastiek, ritmes van het dagelijkse leven).
 
De actieve bestanddelen van deze plant zijn de indolic alkaloïden, die een gunstig werking op onze lichaam hebben.

Indicatie

Para Desmodium Ascendens Thee helpt om giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen

Gebruik van Para Desmodium Ascendens Thee

Kinderen: 
Kook 5 g van de plant gedurende 15 minuten in 75 ml water. Laten trekken. Drink deze vloeistof tijdens de hele dag.
 
Volwassen
Kook 10 g van de plant gedurende 15 minuten in 1 tot 1,5l water. Laten trekken. Drink deze vloeistof tijdens de hele dag.
 

Ingrediënten Para Desmodium Ascendens Thee

plantentoppen van desmodium (Desmodium adscendens).

Bijwerkingen van Para Desmodium Ascendens Thee

Er is de mogelijkheid van enige (zeldzame) gevallen van misselijkheid of diarree. Deze aandoeningen zullen stoppen zodra de behandeling wordt gestopt. Vaak met een kleinere dosis, zullen deze problemen verdwijnen.

Waarschuwing

Para Desmodium thee is een voedingssupplement, geen geneesmiddel. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 

De aanbevolen dosis niet overschrijden.
 
Bewaar buiten bereik van kinderen.
€ 7,00
€ 6,30
(€ 12,60 / 100 g)

Para Desmodium Ascendens Thee kopen

Je kan Para Desmodium Ascendens Thee van het merk Parabolic Biologicals, geproduceerd door PARABOLIC BIOLOGICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Detox
Alternatieve geneeskunde > Fytotherapie > Thee