Otosan Keelspray Forte 30 ml

€ 8,99
€ 8,00
(€ 26,67 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,99)

Omschrijving van Otosan Keelspray Forte

De polysacharide componenten in de Otosan® Keelspray Forte zorgen voor de creatie van een resistente, beschermende laag die de irriterende werking van externe fysische agenten en de penetratie van pathogene microorganismen tegengaat. Tevens stimuleren ze de hydratatie van de mucosa en vergemakkelijken ze het natuurlijke herstel van de normale fysiologie van weefsels waarbij ze het verminderen van de irritatie en het gevoel van pijn op een indirecte manier ondersteunen. Otosan® Keelspray Forte geeft een aangenaam gevoel van frisheid en wordt gekenmerkt door haar sterke mucoadhesive werking, wat zorgt voor een langdurige, verzachting
doorheen de tijd.

FUNCTIONELE INGREDIENTEN: het medische hulpmiddel Otosan® Keelspray Forte heeft een aangename formulering met sinaasappelaroma. De gecombineerde werking van de ingrediënten is ontworpen ter bevordering van het welzijn van de keelholte en het strottehoofd.

CM-GLUCAAN
= dankzij haar muco-adhesive eigenschappen, zorgt CMglucaan voor een langdurige werking; hierbij wordt het slijmvlies gehydrateerd en zorgt het voor verlichting.
EXTRACT VAN GEWONE RAKET (Sisymbrium officinale)
= heeft een specifieke, verzachtende werking in de bovenste luchtwegen, hierbij wordt het herstel van de stem alsook het herstel van de normale functie van het orofaryngeale slijmvlies bevorderd.
ANETHOL
= geeft een aangenaam gevoel van frisheid.
OESSENTIËLE OLIE VAN WITTE TIJM
= balsem-achtige werking.
ESSENTIËLE BIO OLIE VAN SINAASAPPEL
= gekenmerkt door haar citrus aroma; beschermt de mucosa.

Indicatie

• Keelpijn / Pijnlijk slikken
• Irritatie van de keel
• Heesheid / Laryngitis
• Brandende en droge hoest
 
Direct resultaat!
• Verzacht de pijn – Hydrateert de keel
• Aanvullende behandeling bij keelontsteking
• Beschermt door muco-adhesieve film
• Vanaf 12 jaar
 
Formule met bio-extracten.
Zonder bewaarmiddelen of chemicaliën."

Gebruik van Otosan Keelspray Forte

4 sprays per applicatie, direct op het keelholte slijmvlies; 3-4 keer per dag. Geschikt voor frequent gebruik.

Ingrediënten Otosan Keelspray Forte

CM-glucaan, Extract van Gewone Raket (Sisymbrium officinale), Essentiële olie van Witte Tijm, Essentiële Bio olie van sinaasappel en Anethol

Waarschuwing

Gebruik het medische hulpmiddel op kamertemperatuur (20°-25°). Bewaar op een droge plaats, uit de buurt van direct licht en van warmtebronnen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Niet voor kinderen onder de leeftijd van 12 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap of bij borstvoeding. Vermijd contact met ogen. Gebruik niet bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Gebruik niet voor andere doeleinden dan specifiek aangegeven door de fabrikant in deze gebruiksaanwijzing. In het geval van bijwerkingen, stop de behandeling en raadpleeg uw arts. De fles is voor strikt persoonlijk gebruik: zij zou een besmetting kunnen overbrengen.
Otosan Keelspray Forte 30 ml
€ 8,99
€ 8,00
(€ 26,67 / 100 ml)

Otosan Keelspray Forte kopen

Je kan Otosan Keelspray Forte van het merk Otosan, geproduceerd door EUREKA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Spray