€ 95,00
€ 85,50
Bespaar 10% (€ 9,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Osteoplus Duo

Osteoplus heeft zijn doeltreffendheid bewezen bij het onderhoud van gewrichten.
Glucosamine en chondroïtine spelen een rol bij de opbouw en het behoud van kraakbeen...
Het vormt de grondstof voor de natuurlijke productie van collageen, dat zorgt voor de aanmaak van kraakbeen!

- ondersteunt de mobiliteit
- verlicht het gewricht
- houdt het soepel en vermijdt stramheid van het gewricht.

Chondroïtine werkt als smeermiddel en als kussentje ter bescherming van het kraakbeen... Het wordt aldus gebruikt voor het stimuleren van de productie van de kraakbeenmatrix.
Het maakt 27% à 43% uit van het gewrichtkraakbeen en draagt bij aan de elasticiteit en de soepelheid. Het staat ook in nauw verband met de elasticiteit van ligamenten en pezen rond de gewrichtsdelen!

Gebruik van Osteoplus Duo

2 tabletten per dag tijdens de maaltijd.
innemen met weinig water.

Ingrediënten Osteoplus Duo

glucosamine so4 1500mg
chondroitine so4 1200mg

Bijwerkingen van Osteoplus Duo

Gastro-intestinale ongemakken zoals maagpijn, diarree, misselijkheid...

Waarschuwing

Opletten wanneer u een overgevoeligheid aan een der bestanddelen of voor schaaldieren vertoont

€ 95,00
€ 85,50
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus duo

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds de inname van osteo-plus (ik had vooral last van mijn re-knie) kan ik terug wandelingen maken zonder pijn. Er is ook verbetering in de andere gewrichten, nek, schouders en rug. Voordien was een bezoek aan de kinesist gedurende enkele sessies, twee à driemaal per jaar noodzakelijk. Dit jaar ben ik slechts éénmaal geweest Ik ben zeeeeer tevreden over Osteo-plus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik vindt het een heel goed produkt, zeker als je wat ouder wordt kan het nooit kwaad om je voorzorgen te nemen tegen de ontkalking van je knieen.Ik neem het nu al een jaar en voel me goed.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Op doktersadvies neem ik 2 x per dag een tablet Osteoplus duo, dit om de pijn in mijn knieen te verlichten. Tot nu toe helpt het en ik hoop dat het zo blijft.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer degelijk voedingssupplement om gewrichtspijnen tegen te gaan.Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zou soms wat meer promotieartikelen mogen aanbieden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vindt het zeer goed.Je moet wel voldoende bewegen anders helpt het misschien niet veel.Het is nu 5 jaar dat ik het neem en kan niet zonder of ik heb weer pijn.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij voorgeschreven door de arts. Ik weet niet wat de gevolgen zouden zijn als ik het niet neem. Ik voel geen directe verbetering van de pijn of ongemakken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  bij onderbreking van de inname van Osteoplus Duo tabletten heb ik terug meer last van mijn gewrichten in pols en vingers en met grote verpakking doe ik een voordeel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dagelijks dit product. Vermoedelijk ben ik daar goed mee geholpen. Ik weet niet hoe ik mij zou voelen zonder het procuct. Dus daar ik mij goed voel zal ik zeggen dat het dank het product is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik naar alle tevredenheid al jaren Osteoplus Duo. Mijn vorige leverancier kon dit produkt helaas niet meer leveren. Derhalve ben ik op internet gaan zoeken naar dit produkt en leveranciers. Gelukkig heb ik een nieuwe leverancier gevonden. Ik heb ca. 16 jaar geleden een kijk operatie linker knie ondergaan. De chirurg deelde mij mede dat het één ravage in mijn knie was en derehalve een operatie zou moeten ondergaan.Na deze mededeling ben ik Osteoplus gaan gebruiken. Tot op heden gaat het goed en heb gelukkig ook nog geen operatie ondergaan, door Osteoplus te gebruiken. Indien ik een aantal dagen dit middel niet zou gebruiken, krijg ik meteen weer problemen met lopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden na gebruik van 1 jaar geen last meer van kniepijn heb al verschillend klanten dit doorgegeven om dit product te gebruiken en aan te kopen
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na twee dagen gebruik had ik veel pijn in mijn gewrichten, ik wist niet hoe ik moest slapen! Dus ik sneed hem doormidden, hij verdween. Gelukkig neem ik dit voor de vingers en armen, want ik ben een muzikant ouder dan 50 jaar, maar geen negatief effect op de vingers en armen, maar op de benen..... Een vriendin van mijn leeftijd moest om dezelfde reden helemaal stoppen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voordelige verpakking. Zeer goed product.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  onmisbaar product voor mensen die lijden aan artrose,nadeel dat ze iets te groot zijn om in te nemen.Het zou misschien interessant zijn deze in poedervorm te maken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is moeiljk te beoordelen daar men niet weet hoe het lichaam reageert als je deze tabletten niet neemt. Wel kan ik zeggen dat ik op mijn linkerduim een knobbel had en dat die zo goed als verdwenen is.

Osteoplus Duo kopen

Je kan Osteoplus Duo van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Osteoplus Duo of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten