€ 18,50
€ 16,65
Bespaar 10% (€ 1,85)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Osteoplus

Glucosamine speelt een rol bij de opbouw en het behoud van kraakbeen...
Het vormt de grondstof voor de natuurlijke productie van collageen, dat zorgt voor de aanmaak van kraakbeen!

- ondersteunt de mobiliteit
- verlicht het gewricht
- houdt het soepel en vermijdt stramheid van het gewricht.

Chondroëtine werkt als smeermiddel en als kussentje ter bescherming van het kraakbeen... Het wordt aldus gebruikt voor het stimuleren van de productie van de kraakbeenmatrix.
Het maakt 27 à? 43% uit van het gewrichtkraakbeen en draagt bij aan de elasticiteit en de soepelheid. Het staat ook in nauw verband met de elasticiteit van ligamenten en pezen rond de gewrichtsdelen!

- MSM is een natuurlijke pijnstiller: het blokkeert de doorgifte van pijnprikkels. Het is de veiligste en meest effectieve pijnstiller bij chronische pijnklachten die we kennen.
- MSM speelt een belangrijke rol bij het gezond functioneren van het lichaam doordat de doorlaatbaarheid van de celwand verbetert. Hierdoor kunnen voedingsstoffen en vocht vrijelijk worden getransporteerd en kunnen gifstoffen beter worden afgevoerd. Dit is ook belangrijk voor de werking van vitaminen en andere voedingsstoffen.
- MSM bevordert de ontspanning van spieren. Vooral bij chronische pijnen kunnen klachten worden veroorzaakt door verkrampte spieren.
- MSM heeft krachtige ontstekingsremmende eigenschappen. Ontstekingen kunnen druk uitoefenen op zenuwen en weefsels en daardoor de pijn verergeren.
- MSM verbetert de regulering van de vorming van immuuncomplexen. Het afweersysteem wordt genormaliseerd door de regulering van de prostaglandinestofwisseling.
- MSM levert de zwavel die nodig is voor de wederopbouw van het kraakbeen. Bij artrose blijkt de zwavelconcentratie een derde te zijn ten opzichte van gezond kraakbeen.

Gebruik van Osteoplus

3 tabletten per dag tijdens de maaltijd.
innemen met weinig water.

Ingrediënten Osteoplus

glucosamine so4 1500mg
chondroitine so4 1200mg
MSM 300mg

Bijwerkingen van Osteoplus

Gastro-intestinale ongemakken zoals maagpijn, diarree, misselijkheid...

Waarschuwing

Opletten wanneer u een overgevoeligheid aan een der bestanddelen of voor schaaldieren vertoont

€ 18,50
€ 16,65
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Osteoplus

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Dit is een uitstekend product dat er voor zorgt dat het behoud van kraakbeen en goede smering van de gewrichten Een kuur van drie maanden is aangewezen om resultaat te boeken maar ik was echt heel tevreden over de werking

Osteoplus kopen

Je kan Osteoplus van het merk Osteoplus, geproduceerd door VEMEDIA CONSUMER HEALTH BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Combinatiepreparaten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Combinatiepreparaten