€ 7,99
€ 6,95
(€ 69,50 / 100 ml)
Bespaar 13% (€ 1,04)

Omschrijving van Optrex Refreshing Oogdruppels

Een drukke baan, veel achter de computer, contactlenzen, reizen, centrale verwarming en zelfs make-up: allemaal dingen die hun tol eisen en ervoor zorgen dat je ogen vermoeid, geïrriteerd en vervelend aanvoelen. Optrex Refreshing oogdruppels voor vermoeide ogen zijn speciaal ontwikkeld om de lastige gevolgen van een moderne leefstijl tegen te gaan. Ze bieden milde en verantwoorde verzorging voor elke dag, omdat ze natuurlijke plantenextracten bevatten en zijn afgestemd op de natuurlijke pH van het traanvocht.

Indicatie

Optrex Refreshing oogdruppels voor vermoeide ogen verzachten en reinigen vermoeide ogen en geven verlichting.

Gebruik van Optrex Refreshing Oogdruppels

Contactlenzen uitnemen vóór gebruik. Wacht na gebruik minstens 15 minuten voordat u de lenzen weer inbrengt.
Buig het hoofd achterover en druppel voorzichtig 1 tot 2 druppels in elk oog.

Optrex Refreshing oogdruppels voor vermoeide ogen helpen om de ongemakken van contactlenzen te verlichten. Gebruik Optrex Refreshing oogdruppels voor vermoeide ogen echter niet als je je contactlenzen in hebt of vlak voordat je ze in gaat doen. Wacht na het indoen van de lenzen 15 minuten voordat je de oogdruppels toedient.
Optrex Refreshing Oogdruppels 10 ml
€ 7,99
€ 6,95
(€ 69,50 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Optrex refreshing oogdruppels

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Blijft lastig, druppelen, maar verzacht meteen. De volgende keer ga ik wel op zoek naar een spray, maar dat blijft natuurlijk altijd een persoonlijke keuze. Het product zelf is prima.

Optrex Refreshing Oogdruppels kopen

Je kan Optrex Refreshing Oogdruppels van het merk Optrex, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen