Optimax Plus Cranberry Cysticare 60 capsules

€ 15,29
€ 13,76
Bespaar 10% (€ 1,53)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Optimax Plus Cranberry Cysticare

Cranberry’s zijn behalve lekker ook gunstig voor het behoud van een schone blaas. De bessen zijn rijk aan speciale suikers die de weerstand in de blaas verhogen en goed zijn voor de urinewegen. Optimax Cranberry Cysticare bevat bevat 6 mg proanthocyanidines type-A, een hoeveelheid die overeenkomt met ongeveer 24 gram cranberry’s. Bij een dagelijkse dosering van 6 capsules levert Optimax Cranberry Cysticare 36 mg van deze proanthocyanidines. Deze dosering verhoogt de weerstand in de blaas en helpt de blaas schoon te houden.

Gebruik van Optimax Plus Cranberry Cysticare

Indien de blaas ondersteuning nodig heeft driemaal daags 2 capsules bij de maaltijd met water innemen. Houdt u aan de aanbevolen dosering.

Ingrediënten Optimax Plus Cranberry Cysticare

Zonnebloemolie, cranberry extract met 4% proanthocyanidines type-A, zonnebloemlecithine, bijenwas, capsule: gelatine, water, glycerol, citroenolie, natuurlijke kleurstof (ijzeroxyde).

Bijwerkingen van Optimax Plus Cranberry Cysticare

Vrij van Kunstmatige zoet- en hulpstoffen, genetisch gemanipuleerde grondstoffen, gluten, gist, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk en melkproducten, schaalvruchten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxyde en sulfiet, lupine, weekdieren.
Optimax Plus Cranberry Cysticare 60 capsules
€ 15,29
€ 13,76

Klanten die dit kochten, kochten ook

Optimax Plus Cranberry Cysticare kopen

Je kan Optimax Plus Cranberry Cysticare van het merk Optimax, geproduceerd door OPTIMAX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties