€ 24,95
€ 21,71
Bespaar 13% (€ 3,24)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Omnibionta Pronatal + DHA 30+30 tabletten

Omschrijving van Omnibionta Pronatal + DHA

Omnibionta® Pronatal + DHA bevat specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap en de borstvoeding. Een dagdosis Omnibionta® Pronatal + DHA bestaat uit:
• 1 tablet bestaande uit foliumzuur, Metafolin® en andere essentiële vitamines en mineralen +
• 1 capsule van 200mg DHA (omega-3)

WAAROM Omnibionta® Pronatal innemen ?
De groei van de baby in de moederschoot is spectaculair. In 38 weken evolueert hij van een minuscule cel naar een compleet organisme van ongeveer 3.5 kg. Het spreekt dus voor zich dat een adequate aanvoer van specifieke vitamines en mineralen onontbeerlijk is. Dat niet alleen voor de baby, maar ook voor de moeder tijdens de zwangerschap en nadien tijdens de borstvoeding (de moeder maakt 3/4 liter melk per dag aan !). Tijdens de zwangerschap bereikt men, zelfs met een evenwichtige en gevarieerde voeding, niet altijd de nodige dosis folaten, ijzer en jodium noodzakelijk voor de moeder en de groei bij de baby. 
In de loop van de zwangerschap wordt eveneens een voldoende inname van DHA (omega-3) belangrijk, omdat DHA bijdraagt tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen bij de foetus en bij zuigelingen die borstvoeding krijgen*. Omnibionta® Pronatal + DHA bevat die specifieke en aangepaste hoeveelheden vitamines, mineralen en DHA welke aanbevolen zijn tijdens de zwangerschap tot en met het einde van de borstvoeding.

Indicatie

Een voedingssupplement dat uw zwangere lichaam voorziet van alle nodige bouwstoffen voor een gezonde ontwikkeling van uw baby.

Gebruik van Omnibionta Pronatal + DHA

- Neem 1 tablet en 1 capsule in per dag. In te nemen met een koude vloeistof, bij voorkeur tijdens het middagmaal.
- Het is aangewezen om Omnibionta® Pronatal + DHA op te starten van zodra de zwangerschap bevestigd is en door te nemen tot en met het einde van de borstvoeding.

Ingrediënten Omnibionta Pronatal + DHA

Lees aandachtig de bijsluiter voor de exacte samenstelling en voedingswaarde van de Omnibionta Pronatal supplementen.
Tablet : Calcium-L-ascorbaat; Vulmiddel: Microkristallijne cellulose E460; Magnesiumoxyde; Ijzersulfaat; Vulmiddel: Hydroxypropylcellulose E463; Nicotinamide; D,L-alfa-tocoferolacetaat; Zinkoxide; Glansmiddel: Hydroxypropylmethylcellulose E464; Vulmiddelen: Maiszetmeel, Maltodextrine; Calcium-D-pantothenaat; Vulmiddel: Vernet natriumcarboxymethylcellulose E468; Antiklontermiddel: Magnesiumzouten van vetzuren E470b; Betacaroteen; Mangaansulfaat; Pyridoxinehydrochloride; Kopersulfaat; Sucrose; Thiaminemononitraat; Antiklontermiddel: Siliciumdioxyde E551; Riboflavine; Bevochtigingsmiddel: Glycerol E422; Glucose; Calcium-L methylfolaat; Foliumzuur; Geleermiddel: Plantaardige olie; Antioxidans: Natriumascorbaat E301, D,Lalfa- tocoferolacetaat E307; Kaliumjodide; Biotine; Kleurstoffen: titaandioxide E171, Ijzeroxide E172; Cholecalciferol; Cyanocobalamine.

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Droog en op kamertemperatuur niet boven de 25°C bewaren.
- Dit product bevat geen gelatine. 
- Dit product bevat geen gluten en mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 24,95
€ 21,71

Laatste reviews en ervaringen met Omnibionta pronatal + dha

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van deze vitamines van omnibionta. Werden me door verschillende mensen aangeraden , zoals vrienden , familie en zelfs huisarts.Bezitten quasi alle nodige bestanddelen voor de baby. Ook fijn dat deze in verschillende grootte qua verpakking bestaan. In het verleden deze ook al gehad , maar dan de multivitamine versie. Ook zeer groot prijsverschil met apotheek , bijna 10€! Ik blijf deze bestellen via farmaline.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De ideale aanvulling vitamines op je dagelijkse voeding tijdens de zwangerschap. Zorgt voor voldoende energie. Je mag er zeker van zijn dat je baby alle nodige stoffen krijgt die het nodig heeft voor zijn/haar groei en ontwikkeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn 2de zwangerschap gebruik ik opnieuw deze vitaminen. Zij werden mij ook aangeraden door mijn gynaecoloog dus ik geloof dat zij de beste vitaminen zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen idee welke invloed deze pillen hebben. Makkelijk in te nemen. Neem dit op aangeraden van gynaecoloog. Kan zeker geen kwaad om dergelijk advies te volgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product al 2 keer besteld en ben er heel tevreden over. Zo ben ik zeker dat ik alle belangrijke vitaminen die nodig zijn tijdens de zwangerschap binnen heb. Ik krijg er meer energie van.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden met deze vitamine het geeft me meer inirger dan omega het maakt me wil om gezond te zijn om elke me aan te bevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is enige vitaminenpreparaat waarvan ik niet misselijk wordt tijdens mijn zwangerschap. De meeste supplementen die ik gebruikt heb liggen urenlang op mijn maag en maken mij enorm misselijk
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Omnibionta is een goede aanvulling bij gezonde voeding voor zwangere vrouwen. Omnibionta pronatal geeft energie. Het is helemaal niet zwaar voor de maag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik pak al voor de tweede keer (tweede zwangerschap). Je wordt er niet misselijk van! en hun samenstelling blijkt gewoon fantastisch te zijn - toch als je met de andere vitaminen gaat vergelijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed prijs-kwaliteit. Deze producten zijn hier te duur en werden ons aanbevolen en daarom blijf ik ze bij jullie bestellen. Zal hier weer kopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd aangeraden door mijn geanycoloog tijdens mijn zwangerschap en de ganse duur van mijn borstvoeding. Tijdens de zwangerschap moest ik dit nemen ter voorkoming van een open rugje bij de pasgeboren baby.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Niet slecht tijdens de zwangerschap en zelfs na de bevalling bij de borstvoeding. Je hoeft alleen maar voorzichtig te zijn om de capsule met DHA niet te doorboren, want dan is de smaak van visolie in de mond zeer slecht en hardnekkig..... En vergeet niet om beide dagelijks in te nemen: de tablet en de capsule!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  alles is orde

Omnibionta Pronatal + DHA kopen

Je kan Omnibionta Pronatal + DHA van het merk Omnibionta, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Omnibionta Pronatal of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding
Vitamines & Voedingssupplementen > Zwangerschap en Borstvoeding
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Multi-Vitaminen
Zwangerschap & Baby > Voedingssupplementen > Visolie-Capsules (DHA)