€ 17,55
€ 15,80
Bespaar 10% (€ 1,75)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Oenobiol Vrouw 45+ Waterophoping

Boven de 45 jaar heeft het lichaam de neiging vocht vast te houden. Oenobiol Femme 45+ Anti-Vocht combineert extracten van lijnzaad en druivenpitten. Actieve vochtafdrijving en vermindering van zwellingen.

Indicatie

Met bioactieve druivenpitextracten. Om zwellingen te verminderen (met effect al na twee weken). Vergemakkelijkt de vochtafdrijving en verfijnt het figuur door het stimuleren van verwijdering van water.

Gebruik van Oenobiol Vrouw 45+ Waterophoping

2 tabletten per dag gedurende 2 maanden.

Ingrediënten Oenobiol Vrouw 45+ Waterophoping

Vitamine C 60 mg, druivenpitextract 300 mg, lijnzaadextract 20 mg.
€ 17,55
€ 15,80
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Oenobiol vrouw 45+ waterophoping

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Oenobiol Vrouw 45+Waterophoping nu 2 weken, tot nu toe ondervind ik weinig of geen verandering,ik blijf het nog even nemen, is niet belastend voor de maag mits je maar 1 capsule per dag moet nemen.Misschien als je het langer inneemt dat je wel resultaten heeft, je zou het 2 maanden moeten nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik had al alles geprobeerd, maar tot nu toe lukte het niet. Maar sinds ik Oenobiol Vrouw 45+ inneem, voel ik me veel beter. Ik raad het iedereen aan. Want het leven begint toch na 45 jaar.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  niet zo een goed effect hierop,ik ondervindt daar geen verbetering op.Ik ben iemand die rap water ophoudt en dacht dat je daarmee wat meer vocht ging verliezen maar niet echt resultaten momenteel.

Oenobiol Vrouw 45+ Waterophoping kopen

Je kan Oenobiol Vrouw 45+ Waterophoping van het merk Oenobiol, geproduceerd door SANOFI BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken in de menopauze of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
Afslanken > Vochtafdrijvers
50+ > Menopauze