Nr 1 kruidentablet 100 tabletten

€ 14,95
€ 12,56
Bespaar 16% (€ 2,39)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2018

Omschrijving van Nr 1 kruidentablet

Voedingssupplement voor een makkelijkere stoelgang.

Indicatie

Werkt eenvoudig & snel !
 
*   ‘s avonds neem je 1 tot 3 tabletten
*   ‘s nachts werken de planten in
*   ‘s ochtends heb je een vlotte stoelgang  

Gebruik van Nr 1 kruidentablet

's avonds 1 á 3 kruidentabletten ongekauwd met wat water innemen, Overschrijd nooit de aangeduide dosering.

Ingrediënten Nr 1 kruidentablet

Originele 7-kruiden-formule van W. Folkerts voor een vlotte, natuurlijke stoelgang :
- senna - aloë vera - sporkehout - echte karwij - rabarber - venkel - cascara

Senna/Séné (Cassia angustifolia (Vahl.) Batka cv. Tinnevelly), Kaapse Aloë/Aloès (Aloe ferox Mill.),
Sporkehout/Bourdaine (Rhamnus frangula L), echte Karwij/Carvi (Carum Carvi L), Chinese rabarber/
rhubarbe de Chine (Rheum palmatum L.), venkel/ fenouil (Foeniculum vulgare Miller), vulstof/agent
de charge: maïszetmeel/amidon de mais, verstevigingsmiddel/ aff ermissant: polyvinylpyrrolidon;Cascara (Frangula purshiana D.C.), antiklontermiddel/antiagglomérant: talk/talc, verdikkingsmiddel/
épaississant: natriumcarboxy -methylcellulose/carboxyméthylcellulose de sodium, antiklontermiddel/
anti-agglomérant: siliciumdioxide/dioxide de silicium, glansmiddel/agent d´enrobage: shellac, verstevigingsmiddel/ aff ermissant: polyethylenglycol (PEG 6000), antiklontermiddel/antiagglomérant: calciumstearaat/ stéarate de calcium en/et glansmiddel/ agent d’enrobage: carnaubawas/cire de carnauba

Waarschuwing

Bij zwangerschap en borstvoeding enkel gebruiken na overleg met uw arts. Niet innemen bij maag- of darmbloedingen, acute darmafsluiting of darmvernauwing en zware verstoring van het vochtevenwicht.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
 
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.
 
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Nr 1 kruidentablet 100 tabletten
€ 14,95
€ 12,56

Laatste reviews en ervaringen met Nr 1 kruidentablet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na recente verstopping, neem ik 2 van deze pilletjes na het avondeten met een groot glas water. Geven geen bijwerkingen, alles verloopt terug vlot. Misschien terug afbouwen naar 1 pilletje. Heeft een veilig gevoel dit in huis te hebben!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product zelf is onovertroffen: wij gebruiken het ± 20 jaar. Het werkt perfect en werd goedgekeurd voor verder gebruik door mijn specialist darmonderzoek. Bestelling en levering lopen altijd vlot en perfect. Dank.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  inname van 2 tabletten 's avonds zorgt de dag erna duidelijk voor een vlotte en gemakkelijkere stoelgang en darmtransit, bovendien kan je dit product meerdere dagen na elkaar gebruiken zonder dat dit leidt tot diarree.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  altijd een goede oplossing ,om zonder krampen , de nieuwe dag te beginnen . Gebruik dit al jaren , zonder problemen . De nacht blijf je rustig slapen .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hééél veel allerlei producten geprobeerd maar dit werkt echt goed zonder al de bijwerkingen die andere producten hebben : geen krampen, geen diarree, gewoon een goede stoelgang
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  IK gebruik grunwalder al jaren, zelfs toen ik zwanger was. Ben heel tevreden, 2 tabletten 's avonds en ik kan heel goed naar toilet. Heb nog eens iets anders genomen, maar niet hetzelfde resultaat.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  heb nog niet de juiste balans gevonden soms met 2 capsulen kan ik niet naar toilet gaan, soms met drie zit ik uren op toilet met krampen . zal nog even moeten balans zoeken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al van alles geprobeerd, enkel Grünwalder helpt om dagelijks op een normale natuurlijke manier naar het toilet te kunnen gaan. Een echte aanrader in geval van een moeilijke stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super ik heb ontzettend last van moeilijke stoelgang en al heel heel veel middeltjes geprobeerd maar deze is de top, soms misschien iets te top en is het soms lopen om het kleine kamertje te bereiken. Ik doe een kuur en wacht dan een maandje om nieuwe kuur te beginnen echt TOP produkt

Nr 1 kruidentablet kopen

Je kan Nr 1 kruidentablet van het merk Grunwalder, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn