Novo MSM 75 tabletten

€ 13,61
€ 12,25
Bespaar 10% (€ 1,36)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Novo MSM

Novo MSM 60 Tabl.
Novo MSM 75 tabletten
€ 13,61
€ 12,25
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Novo msm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kreeg zo'n 10 jaar geleden heel veel last van artrose. Vooral in mijn vingers. Op advies van een vertegenwoordiger ben ik NOVO MSM tabletten gaan nemen en sinds die tijd heb ik geen pijn meer en is de artrose min of meer gestopt. Ik neem nu elke dag 1 tablet als onderhoudsdosis en dat bevalt prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product nog maar een week, heb hier al veel positiefs over gelezen dus hoop ik dat ik mij binnen een 4tal maanden beter voel. Hiermee bedoel ik minder ontstekingen, minder spierpijn, minder spierstijfheid afwachten dus...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu sinds 14 dagen MSM,waarschijnlijk nog niet lang genoeg voor mijn artrose. Ik voel er mij wel goed bij en draagt bij tot een goede darmwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  MSM wordt bij ons regelmatig gebruikt voor een betere stofwisseling. Anti- oxydantenzijn zeer goed voor de darmflora. gezonde darmen zijn van zeer groot belang in het dagelijks leven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede hulp bij ontstekingspijn bij artrose en reuma. Ik neem het dagelijks samen met curcuflam forte en artiforte +. Ik neem ook elke dag 1 kl. bijenpollen. Zo blijft de pijn draaglijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Novo MSM tabletten sinds 1 jaar tegen de nare pijn in hand-en vingergewrichten i.v.m. atrose. Artrose is niet te genezen, maar Novo MSM tabletten zorgen (bij mij) dat de pijn tot bijna nul gereduceerd wordt en dat is bijzonder plezierig. Ik kan het dan ook iedereen met atrose in de hand- en vingergewrichten aanraden. Baadt het niet, het schaadt zeker niet!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem msm tesamen met glucosamine en chondroitine+veel vitamine c goed voor de gewrichten en artrose een prima combinatie voor de soepelheid en pijn.

Novo MSM kopen

Je kan Novo MSM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > MSM
Vitamines & Voedingssupplementen > MSM
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > MSM