€ 14,95
€ 11,51
Bespaar 23% (€ 3,44)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Noctifor +

Stress en slaap zijn twee nauw verbonden fysiologische toestanden. Een druk levensritme of beslommeringen op het werk bijvoorbeeld kunnen uw organisme zwaar belasten, wat stress veroorzaakt. Het wordt dan moeilijk om rust en sereniteit te vinden, twee factoren die onmisbaar zijn om in te slapen en ook goed te slapen.

Gebruik van Noctifor +

Neem 's avonds bij het slapengaan 1 capsule met een glas water. Hernieuwbare kuur van 30 dagen.

Ingrediënten Noctifor +

De formule van Noctifor+ biedt een optimale werking dankzij de combinatie van plantaardige actieve bestanddelen: valeriaan(1)(2), een plant waarvan geweten is dat ze de kwaliteit van de slaap bevordert, en melisse.

Waarschuwing

Gebruik voedingssupplementen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 12 jaar zonder doktersadvies. Zonder gluten.
Noctifor + 30 capsules
€ 14,95
€ 11,51

Noctifor + kopen

Je kan Noctifor + van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress