€ 26,99
€ 19,70
Bespaar 27% (€ 7,29)
Promotie -27% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Prolystine

Een belangrijke component binnen de Prolystine formule is zink.

Zink is een onmisbaar mineraal met talrijke functies in het lichaam. Zink is immers als onderdeel van vele enzymen belangrijk in het productieproces van testosteron en draagt op deze manier bij tot het behoud van normale testosterongehaltes in het bloed. Op deze manier draagt zink bij tot een normale fertiliteit en reproductie.

Gebruik van Natural Energy Prolystine

Startdosis: 3x2 capsules per dag voor de maaltijd gedurende de eerste 3 weken. Onderhoudsdosis: 3x1 capsule per dag voor de maaltijd. Prolystine dient men steeds met voldoende water in te nemen.

Ingrediënten Natural Energy Prolystine

Zegepalm 180mg
Potentiehout 30mg
Pompoen 20mg
Zinkcitraat 2,9mg
Kersensteel 5mg
Guldenroede 5mg
Wilgenroosje 5mg

Bijwerkingen van Natural Energy Prolystine

Bij het gebruik van Prolystine zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

Waarschuwing

Op een droge en koele donkere plaats afgesloten bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Natural Energy Prolystine 120 capsules
€ 26,99
€ 19,70

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy prolystine

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product aanbevolen door een competente arts en dat goed lijkt te werken. Goed ontworpen samenstelling. Waarom 150 karakters nodig hebben? Ik heb echter geen apothekersopleiding.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik ondernam een behandeling van dit product na de observatie van een lichte toename van PSA tijdens een bloedtest; Na 3 maanden van behandeling toonde een check-up een terugkeer naar eerdere waarden.....
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik begon de behandeling met vier tabletten voor een week en daarna 2 per week. Ik heb het gevoel dat er verlichting is als je soms 's nachts wakker wordt om te plassen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectiever product dan vele andere, vaak geprezen door adverteerders. Dit product vervult perfect zijn rol als regulator van de urinestroom dankzij zijn goed ontworpen samenstelling.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Niet het gewenste resultaat, er bestaan betere middeltjes, neem dit al 3 maand en zou toch iets positiefs moeten ervaren, spijtig is dat zo niet, het zal afhangen van persoon tot persoon
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Bedoeling was met dit product het testosteron gehalte te verhogen, en had gehoopt dat dit ook kon bijdragen tot betere erecties. Er is wel enige verbetering, maar met 66 jaar is dit wellicht te hoog gegrepen. Wel verbeterde prostaatwerking en vaker plassen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer, maar helaas geeft dit voor mij persoonlijk, na 16 dagen gebruik, weinig, eigenlijk helemaal geen beterschap. Mijn ongemakken blijven en zijn er niet door verminderd. Ik doe de opstartdosis nog wel even uit, ik zou het jammer vinden om dit geld weg te gooien, maar ga intussen wel op zoek naar een ander, voor mij beter alternatief. Oh ja, wat de levering zelf betreft: alles prima in orde en niet het minste probleem. Mijn pakketje werd keurig en netjes op tijd aan huis geleverd. Prima service! Een aanrader wat dat betreft en zeker voor herhaling vatbaar!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy Prostilyne is een voedingssupplement die de urineafscheiding en de prostaatwerking van de rijpere man ondersteunt door gebruik te maken van natuurlijke producten en zonder bijwerkingen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product voldoet aan mijn verwachtingen. Helaas was de levering niet erg snel, dit punt moet nog worden verbeterd voor de toekomst. Ik kan de effectiviteit nog niet beoordelen omdat ik niet genoeg perspectief heb.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product voor de prostaat in goede conditie te houden en de "bijwerking" is dat ik er makkelijker erecties mee krijg! Maar omdat ik de laatste 2 dagen opsta met pijn ter hoogte van de nieren die dan wel verdwijnt in de loop van de dag heb ik er even met gestopt, om uit te testen of het van het product komt of wel dat ik aan een nieuwe matras toe ben?
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed medicament. Vlotte inname ervan en geen ongemakken. Je kan beter plassen en de bloedwaarden verbeteren aanzienlijk. Een duidelijke verbetering dan ervoor!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb met dit product een zeer goed resultaat en dit naa week 2 na start inname. Sneller starten, meer debiet, Grotere hoeveelheid in één keer.Bloed bij sperma is verdwenen.echt een top product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geeft deze score daar ik geen negatieve ervaringen heb met dit product, maar ook zie ik geen echt resultaat, dus heb ik een dubbel gevoel bij dit product, het is mogelijk dat het helpt bij goedaardige prostaat vergroting maar ik hen hier nog steeds geen bewijs ven plassen is nog steeds even moeilijk, ben nu aan de 3de doos bezig.

Natural Energy Prolystine kopen

Je kan Natural Energy Prolystine van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
Welzijn & Gezondheid > Man > Erectieproblemen
Welzijn & Gezondheid > Man > Bevordering Seksuele Prestatie
50+ > Seksualiteit > Bevordering Seksuele Prestatie
50+ > Seksualiteit > Erectieproblemen