€ 23,99
€ 17,99
Bespaar 25% (€ 6,00)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Adrenex

Adrenex is een voedingssupplement bestaande uit een combinatie van 6 adaptogenen die samen op een volledig natuurlijke wijze de functie van de bijnier ondersteunen.

In ons energiemetabolisme speelt de bijnier een fundamentele rol. De bijnier is immers verantwoordelijk voor de productie van onze pro- en anti-stress hormonen. Deze hormonen zijn niet alleen nodig voor het mogelijk maken van de vlucht- of vechtreactie tijdens stresssituaties, diezelfde hormonen zijn ook medebepalend voor een optimale energiehuishouding.
 
In overmatige stresssituaties kan zowel de bijnierschors als het bijniermerg uitgeput raken. Deze bijnieruitputting is een van de voornaamste oorzaken van korststondige vermoeidheid.
 
Adrenex is een combinatie van 6 natuurlijke adaptogenen die samen de functie van de bijnier optimaal ondersteunen zonder de bijnier extra te belasten zodat een verdere uitputting van de bijnier wordt voorkomen.

Indicatie

Te gebruiken bij:
 • kortstondige vermoeidheid
 • stresssituaties
 • verminderde stressresistentie

Gebruik van Natural Energy Adrenex

2 capsules samen in te nemen ’s morgens met een weinig water.

Ingrediënten Natural Energy Adrenex

Ingrediënten per capsule:
- MACA 150mg
- Pijnboom 150mg
- L-Tyrosine 125mg
- Koningskruid 25mg
- Aziatische waternavel 25mg
- Mirre 25mg
- Schisandra Chinensis 25mg

Waarschuwing

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
 
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
 
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
Natural Energy Adrenex 60 capsules
€ 23,99
€ 17,99

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy adrenex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt me om mijn vermoeidheid onder controle te houden. De bijnieren waren wat uitgeput en je moet dit product een tijdje gebruiken om het te laten werken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit voedingssupplement werd me voorgeschreven in het kader van een volledige uitputting van de bijnieren.Gecombineerd met de vitamine B12 moet deze medicatie leiden tot een normalisering van de bijnierenfunctie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natural Energy Adrenex is echt wel een goed voedingssupplement, doet wat het moet doen. Zonder zou ik de dag niet doorkomen (ik heb CVS). Echt aan te raden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens bijnieruitputting deze capsules gaan gebruiken om cortisol peil terug op normale waarden te brengen . Na 2 maanden gebruik heb ik meer energie en slaap ik terug rustiger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem adrenex al enkele maanden voor bijnieruitputting, ik voel me goed, ik hoef geen DHEA en hydrocortisol meer te nemen. Een aanrader bij bijnieruitputting, best 's morgens innemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit supplement om de werking van de bijnier te ondersteunen. Prijs bij farmaline is beste die ik al tegenkwam. Ik zou het zeker hier terug kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn bijnieren waren totaal uitgeput: geen fut meer, noch fysisch, nog mentaal. Na de inname van 1 doos voel ik me beter, heb weer wat kracht en zin om aan de dag te beginnen. Voorgeschreven door de huisarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op doktersvoorschrift gekregen om uitgeputte bijnier te ondersteunen en om hormonen terug op normaal peil te krijgen. Ook helpt dit me om stresspieken beter aan te kunnen. Positief effect voor mij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voorgeschreven door de huisarts als extra voor de bijnieren na een stressvolle periode. Snel terug goede slaap zowel in- als doorslapen is verbeterd.

Natural Energy Adrenex kopen

Je kan Natural Energy Adrenex van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Voeding bij nier- en leverziektes > Varia