€ 6,40
€ 5,06
Bespaar 21% (€ 1,34)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Naturactive Voxyl 24 zuigtabletten
€ 6,40
€ 5,06

Laatste reviews en ervaringen met Naturactive voxyl

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goede zuigtabletten tegen keelpijn, geven onmiddellijk opluchting , ik gebruik die altijd, sinds heb ik die ontdekt . Mijn vrienden en familie nemen die ook. Wat ook goed is die bevatten geen suiker, goed voor mensen die hebben diabetes. Hele goede prijs bij Farmaline, voordeliger dan bij mijn apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed! Al snel effect en de smaak van de tabletjes is zeker niet slecht, wat toch ook altijd aangenamer is. Zou dit aan iedereen aanraden, ik ga het zeker nog opnieuw aankopen!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zijn heel efficiënt tegen een hese keel en/of bij hoest en verkoudheid. Zijn ook lekker van smaak, hele goeie prijs en snelle levering. Ik zou zeggen gewoon bestellen !!!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product. De ruiten zijn niet te sterk, ze zijn zeer aangenaam in de mond. Als we met klanten praten, heb ik geen adem die ruikt naar munt of iets anders.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens aanhoudende heesheid...deze tabletten op aanraden van de apotheker besteld. Ze smaken lekker en de honing in de tabletten verzacht wel het ruwe gevoel in de keel...maar echt helpen doen ze toch niet...spijtig!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal bij heesheid en wanneer je noodgedwongen toch een lezing moet geven of moet zingen in een koor bv. Regelmatig ééntje opzuigen doet werkelijk wonderen.

Naturactive Voxyl kopen

Je kan Naturactive Voxyl van het merk Pierre Fabre, geproduceerd door PIERRE FABRE SANTE BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles