€ 19,80
€ 15,44
(€ 15,44 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 4,36)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mycos Off

Een samenstelling op basis van essentiële oliën, gekozen voor hun goede eigenschappen, zowel bacterie- als schimmeldodend. 

Een product met een aangename geur dat huid-, slijmvliezen- en nagelproblemen helpt voorkomen en behandelen. Dit op een volledig natuurlijke en niet-agressieve manier. 

Een efficiëntie die beter is dan conventionele behandelingen die voor zich spreekt, als men rekening houdt met het feit dat laesies van nagels bijzonder moeilijk te verwijderen zijn, wat vereist dat het product dwingende eingeschappen heeft (significant penetratievermogen, geen toxiciteit...).

Dit product voldoen aan al deze criteria dankzij de samenstelling die uniek is en zeer rijk aan essentiële oliën. 

Heeft geen contra-indicaties. 

Geen toxiciteit, omdat de penetratiekracht erg groot is. Dit vermogen tot penetratie is essentieel, omdat recidive op deze manier vermeden wordt. De beschadigingen bevinden zich niet alleen op de huid, slijmvliezen en nagels, in kruimelige brokkelige of ruwe delen van de nagels, maar ook onder de nagels tot hun wortel onder de nagelriem. 

Verschillende experimenten hebben aangetoond dat bepaalde essentiële oliën zowel bacterie- als schimmeldodende eigenschappen hebben. Professor Griffon bijvoorbeeld benadrukte deze kwaliteiten in een experiment dat op de volgende manier werd uitgevoerd: hij verdampte in een kamer, waarin de kwantiteit en kwaliteit van microbiële bacteriën werd vastgesteld op 210 kolonies (inclusief 12 schimmels en 8 stafylokokken) een oplossing van etherische oliën. Deze oplossing neutraliseerde de schimmels en stafylokokken waardoor er slechts 4 microbiële kolonies overbleven. Professor Griffon toonde duidelijk aan dat het gebruik van etherische oliën geschikt was voor dit type van huidproblemen.

Indicatie

Voor de behandeling van voetzolen en grote oppervlakken wordt deze spray aanbevolen voor de praktische toepassing.

Gebruik van Mycos Off

's ochtends en 's avonds verstuiven op de te behandelen delen

Ingrediënten Mycos Off

Essentiële oliën van Peruaanse Balsem, Cajeput, Kaneel, Ceder, Geranium, Kruidnagel, Lavendel, Laurier, Mirte, Oregano, Patchouli, Rozemarijn, Bonenkruid, Tea-Tree, Tijm.
€ 19,80
€ 15,44
(€ 15,44 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mycos off

Schrijf een review
  • 5/5
    Beoordeeld door
     
    Ik ben heel tevreden over Mycos of spray. Ik gebruik het een keer per dag en je kunt het flesje dan zeker 3 maanden gebruiken. Op advies van de pedicure gebruik ik het met Mesitran wondzalf, een prima combinatie met zichtbaar resultaat na 3 maanden!

Mycos Off kopen

Je kan Mycos Off van het merk Mycos Off, geproduceerd door NATURE ELEMENT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Schimmels