€ 18,90
€ 15,50
(€ 31,00 / 100 ml)
Bespaar 18% (€ 3,40)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Mycos Off Creme

Een samenstelling op basis van essentiële oliën, gekozen voor hun goede eigenschappen, zowel bacterie- als schimmeldodend. 

Een product met een aangename geur dat huid-, slijmvliezen- en nagelproblemen helpt voorkomen en behandelen. Dit op een volledig natuurlijke en niet-agressieve manier. 

Een efficiëntie die beter is dan conventionele behandelingen die voor zich spreekt, als men rekening houdt met het feit dat laesies van nagels bijzonder moeilijk te verwijderen zijn, wat vereist dat het product dwingende eingeschappen heeft (significant penetratievermogen, geen toxiciteit...).

Dit product voldoen aan al deze criteria dankzij de samenstelling die uniek is en zeer rijk aan essentiële oliën. 

Heeft geen contra-indicaties. 

Geen toxiciteit, omdat de penetratiekracht erg groot is. Dit vermogen tot penetratie is essentieel, omdat recidive op deze manier vermeden wordt. De beschadigingen bevinden zich niet alleen op de huid, slijmvliezen en nagels, in kruimelige brokkelige of ruwe delen van de nagels, maar ook onder de nagels tot hun wortel onder de nagelriem. 

Verschillende experimenten hebben aangetoond dat bepaalde essentiële oliën zowel bacterie- als schimmeldodende eigenschappen hebben. Professor Griffon bijvoorbeeld benadrukte deze kwaliteiten in een experiment dat op de volgende manier werd uitgevoerd: hij verdampte in een kamer, waarin de kwantiteit en kwaliteit van microbiële bacteriën werd vastgesteld op 210 kolonies (inclusief 12 schimmels en 8 stafylokokken) een oplossing van etherische oliën. Deze oplossing neutraliseerde de schimmels en stafylokokken waardoor er slechts 4 microbiële kolonies overbleven. Professor Griffon toonde duidelijk aan dat het gebruik van etherische oliën geschikt was voor dit type van huidproblemen.

Indicatie

natuurlijk en effectief product met essentiële oliën. 
ideaal voor het behandelen van grote oppervlakken

Gebruik van Mycos Off Creme

's ochtends en 's avonds de aangetaste delen grondig insmeren.

Ingrediënten Mycos Off Creme

Essentiële oliën van Peruaanse Balsem, Cajeput, Kaneel, Ceder, Geranium, Kruidnagel, Lavendel, Laurier, Mirte, Oregano, Patchouli, Rozemarijn, Bonenkruid, Tea-Tree, Tijm.
€ 18,90
€ 15,50
(€ 31,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mycos off creme

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een heel goed product, gebruikt voor schimmelinfectie aan voet en nagel . Werkt uitstekend , snelle verbetering . Ruikt ook heel fris. Jaren ander product gebruikt er was geen verbetering .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme is makkelijk en duidelijk om aan te brengen. Is naar mijn mening ook voordeliger dan de kalknagelpen. Ga deze in het vervolg gebruiken, bevalt mij uitstekend.

Mycos Off Creme kopen

Je kan Mycos Off Creme van het merk Mycos Off, geproduceerd door NATURE ELEMENT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Schimmels