€ 15,25
€ 12,81
(€ 12,81 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 2,44)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mouskito Tropical

Uitermate geschikt in tropische gebieden waar het gedurende 6 tot 8 uur beschermt tegen muggen, dazen, teken en tropische insecten.

Gebruik van Mouskito Tropical

Aanbrengen op de blootgestelde huid. Vermijd elk contact met de ogen, de mond en de slijmvliezen evenals plastiek zoals bvb. brillen, fotoapparaat, …

Ingrediënten Mouskito Tropical

Diethyltoluamide 50 % – alcool denat – carbomer – aminomethylpropanol – citric acid – aqua

Waarschuwing

Vanaf 5 jaar

€ 15,25
€ 12,81
(€ 12,81 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mouskito tropical

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  It is very nice brand. The smelling is OK for me. And it is easy to use and easy to bring it everywhere. Not only for body. Normally, I use it for spray to air.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij kochten deze muggenspray voor onze reis naar Thailand. doet wat er op het etiket vermeld staat, houdt muggen enkele uren weg. In tegenstelling tot formules met veel DEET, heeft deze geen sterke geur. Ideaal voor ons.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Redelijk doeltreffend met de spray, het product is makkelijk aan te brengen en te spreiden, het product droogt snel en plakt niet, lichte maar niet onaangename geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zzer voordelige prijs voor een flesje van 100 ml, makkelijk te sprayen en bevat de maximale hoeveelheid DEET. Ik zou niet weten waarom je een ander product zou kopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mouskito Tropical zegt het zelf: goed om in de tropen tegen allerlei insecten te beschermen. Tegen de malaria mug en de tse tse vlieg heeft het zijn werking al bewezen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray-vorm van Muskito Travel is héél makkelijk in gebruik en beschermt me gedurende enkele uren tegen die vervelende muggen maar vooral dazen. Dank je wel :-)

Mouskito Tropical kopen

Je kan Mouskito Tropical van het merk Mouskito, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief