€ 13,15
€ 11,05
(€ 14,73 / 100 ml)
Bespaar 16% (€ 2,10)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Mouskito Travel Roller 30% DEET

De Mouskito Travel Roller 30% DEET werkt insectenwerend tegen vliegende insecten zoals muggen, vliegen en wespen. U bent gedurende 8 uur beschermd tegen muggen en wespen en 5 uur tegen vliegen. Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
 

Indicatie

Een beschermende roller met 30% DEET, werkt 8h tegen muggen/wespen, en 5h tegen vliegen.

Gebruik van Mouskito Travel Roller 30% DEET

Breng de Mouskito Travel Roller 30% DEET 2x per dag aan op alle blootgestelde huid door het aan te brengen met de roller. Kinderen onder 12 jaar mogen slechts 1x per dag ingesmeerd worden. Vermijd contact met ogen, mond en slijmvliezen.

Ingrediënten Mouskito Travel Roller 30% DEET

Diethyl toluamide (DEET) 30 %

€ 13,15
€ 11,05
(€ 14,73 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mouskito travel roller 30% deet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Héél goed tegen muggen. Je er overal mee inwrijven. Muggen blijven weg. Niet met je handen in de ogen of mond komen want dan kan het product kan irriteren.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer handige roller voor in de handtas te steken. Het product is gemakkelijk aan te brengen zonder de hander vuil te maken. Efficiënt tegen muggen, niet tegen wespen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  om beten te voorkomen van die vervelende muggen bij een avondwandeling. Gemakkelijk mee te nemen in de handbagage. Een roller die het product goed verspreid op de ledematen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product. Tijdens de zomer heb ik dit voortdurend op zak, handig meeneemformaat. We geven dit ook mee op kamp aan onze kinderen. Op een eenvoudige manier kunnen ze zichzelf insmeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mouskito brengt zeer gemakkelijk aan en droogt snel op de huid. Het houdt vervelende insecten op een afstand gedurende vele uren, zodat je een aangename avond op het terras hebt, of tijdens een wandeling.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind Mouskito Travel Milk zeer goed.Ik heb heel veel last van muggebeten en door het goed insmeren van de melk ben ik toch gedurende 3 a 4 uur geholpen.Prima product.

Mouskito Travel Roller 30% DEET kopen

Je kan Mouskito Travel Roller 30% DEET van het merk Mouskito, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Anti-insecten