€ 13,15
€ 8,42
(€ 8,42 / 100 ml)
Bespaar 36% (€ 4,73)
Promotie -36% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Mouskito

Mouskito spray beschermt gedurende 8 uur tegen muggen, vliegen, bijen, wespen, teken en andere insecten. Voor kinderen vanaf 1 jaar en volwassenen. Hypoallergeen, zonder parfum.

Gebruik van Mouskito

Voldoende verstuiven op een onbedekte hudi en laten opdrogen. In het gezicht dient Mouskito met de hand aangebracht te worden. Contact met de ogen, mond en slijmvliezen vermijden. Tast het textiel niet aan.

Ingrediënten Mouskito

(N-butyl-N-acetyl)-3-ethylaminopropionaat 20 % - octyldodecanol – gedenatureerde alcohol

€ 13,15
€ 8,42
(€ 8,42 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Mouskito

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Aangename geur, gemakkelijk te vernevelen, een beetje groot om mee te nemen op wandelingen of in de handtas, maar ideaal om in de huisapotheek te hebben voor zomerse avonden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze muggenspray is makkelijk te gebruiken, beschermd je tegen de muggen tijdens het joggen in het bos en is simpel aan te brengen, de spray vind ik makkelijker in gebruik dan de stick.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik, compact. Ideaal om de muggen te verjagen tijdens de zomermaanden. Geur van het product is niet te overheersend. Kan gebruikt worden door het ganse gezin.

Mouskito kopen

Je kan Mouskito van het merk Mouskito, geproduceerd door QUALIPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Insecten > Preventief