€ 12,50
€ 11,25
(€ 56,25 / 100 g)
Bespaar 10% (€ 1,25)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Mithra Intim Gel + Applicator

Mithra-Intim is een hydraterende vaginale gel.
De galeniek van een intieme gel, met respect voor de vaginale fysiologie, is aangepast aan de vochtigheid, de zuurtegraad en de vaginale glijdbaarheid... in alle omstandigheden.

Dikwijls, atypische symptomen zoals jeuk, branderig gevoel of vaginale pijn verstoren het dagelijks leven een groot aantal vrouwen. Deze problemen kunnen diverse oorzaken hebben: het gebruik van vaginale tampons, een spiraal, de post-menstruele periode, verschillende behandelingen zoals de antibiotica, antimycotica, de stress, ... de gevolgen van ingrepen zoals dichtbranden, wijzigingen ten gevolge van demenzopauze, zelfs witverlies...
In de meeste gevallen is er sprake van vaginale droogheid. Vandaar is het wenselijk de vagina vochtig te maken door een gel die polycarbophylen bevat en die de natuurlijke fysiologie van het bevochtigen van de lokale slijmvliezen respecteert. Deze vochtigheid is noodzakelijk om het branderig gevoel en de jeuk te verminderen of verwijderen. Deze symptomen zijn vaak gemelde klachten bij de artsen en behoven niet altijd een zware behandeling.
Het staat vast dat een arts-gynaecoloog moet geraadpleegd worden wanneer klachten aanblijven ten einde de oorzaak van de symptomen (bv. hormonale stoornis, infecties, ...) te bepalen, die dan een aangepaste basistherapie vereisten.

Mithra-Intim is een antwoord op de pijn die de sexuele betrekkingen verstoort (dyspareunie genaamd) en vergemakkelijkt de eupareunie, d.w.z. pijnloze, aangename sexuele betrekkingen.

Mithra-Intim is geen product op basis van hormonen, het kan probleemloos langdurig gebruikt worden.

Indicatie

In geval van vaginale droogheid.

Gebruik van Mithra Intim Gel + Applicator

Alle 2 of 3 dagen, in de vagina of eventueel op het condoom aanbrengen volgens de aanbevelingen van uw arts.

Ingrediënten Mithra Intim Gel + Applicator

Melkzuur
Miglyol
Alpha-Bisabolol
Antimicrobenbewaarmiddelen: Parabenen
Antioxyderend bewaarmiddel: Alphatocoferolacetaat
Verdikkingsmiddel om een intieme gel te maken met een pH van 4.0 - 4.5
Mithra Intim Gel + Applicator 20 g
€ 12,50
€ 11,25
(€ 56,25 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Mithra intim gel + applicator

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    Heel goed product waardoor ik geen brandend gevoel meer heb tijdens seksuele betrekking. Wel spijtig dat er zo weinig in een tube zit.Had gerust wat meer mogen zijn.

Mithra Intim Gel + Applicator kopen

Je kan Mithra Intim Gel + Applicator van het merk Mithra, geproduceerd door MITHRA PHARMACEUTICALS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne
Seksualiteit > Intieme Hygiëne