Minami MorEPA Smart Fats Family Pack 2x60 capsules

€ 63,30
€ 49,37
Bespaar 22% (€ 13,93)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Minami MorEPA Smart Fats Family Pack

Hooggeconcentreerde 85% omega-3, 590 mg EPA / 130 mg DHA per softgel
- EPA en DHA dragen bij tot de normale hartwerking bij een dagelijkse inname van minstens 250 mg EPA+DHA.
- DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en de normale hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

Indicatie

Een 85% omega-3 voedingssupplement dat de zicht-, hart- en hersenfunctie ondersteunt.

Gebruik van Minami MorEPA Smart Fats Family Pack

Gebruiksaanwijzing als voedingssupplement voor volwassenen: 1 softgel per dag, liefst bij een maaltijd.

Ingrediënten Minami MorEPA Smart Fats Family Pack

Supplement Info (Voedingswaarde Value per Softgel)
Totaal gewicht1463 mg 
Inhoud1021 mg 
Energie11 kcal - 44 kJ 
Vetten1,0 g 
- Verzadigde vetten0 g 
- Mono-onverzadigde vettenmax. 50 mg 
- Polyonverzadigde vettenmin. 880 mg 
Totaal Omega-3850 mg 
- EPA (Eicosapentaeenzuur)590 mg 
- DHA (Docosahexaeenzuur)130 mg 
Andere omega-3 vetzuren130 mg 
Antioxidant
Miradoxan, een uitgebalanceerde mix van rozemarijn- en tocoferolextracten, helpt de versheid van elk Minami supplement te behouden

Waarschuwing

- Glutenvrii / lactosevrij
- Visolie kan in hoge doseringen een bloedverdunnend effect hebben. Mensen die bloedverdunners gebruiken dienen hier rekening mee te houden.
Minami MorEPA Smart Fats Family Pack 2x60 capsules
€ 63,30
€ 49,37

Laatste reviews en ervaringen met Minami morepa smart fats family pack

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede prijs kwaliteitverhouding voor een product aangeraden door mijn arts om vernauwing van de kransslagader te vermijden. Ik neem dit product al 10 jaar en met succes
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We nemen deze visolie al jaren. Ze is van zeer goede kwaliteit en zit in makkelijk in te slikken capsules. Onmisbare aanvulling bij de dagelijkse maaltijd. Omega 3 is van groot belang.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit product aangeschaft op aanraden van mijn diëtiste. Omdat wij te weinig vette vis eten is dit een goed supplement om dit tekort (omega 3) op te vangen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product om mijn concentratie en zo te verhogen. ik merkt dat sedert ik dit product gebruik dit ook zo is. Ik voel mij fitter als ik het neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Morepa reeds een jaar. Ik voel mij fitter als ik het neem. Ben eens een maand gestopt en ik vond dat er een verschil was. Ik heb nu al een voorraad voor gans het jaar. Dit wil zeggen dat ik het zeker zal voortnemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoon neemt deze capsules al een tijdje. Het helpt hem zich beter te concentreren. Deze verpakking bevat 120 capsules voor een zeer scherpe prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze zoon gebruikt dit product sinds vele jaren en het geeft een opmerkelijke verbetering in concentratie en hij is er ook veel rustiger door. Op school merkten de juffen zelfs wanneer hij dit innam en wanneer niet (bv. een week niet genomen gaf een drukker en onrustiger kind)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze visolie is van uitstekende en zuivere kwaliteit. Verpakt in een gladde capsule die gemakkelijk kan ingeslikt worden, met een aangename sinaasappelsmaak.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Morepa Smart Fats zijn visoliecapsules die heel doeltreffend werken op vlak van concentratie en de inname zou na verloop van tijd zelfs goed zijn voor de huid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden over dit product. ik gebruik het al jaren daar het er in het dagelijkse leven niet zoveel van komt om verse vis klaar te maken. Het is ook goed voor het geheugen denk ik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De Mor-Epa smart fats zijn een goede bron van Omega-3 vetzuren. Ik gebruik deze om de cellen in mijn lichaam de juiste opbouwelementen mee te geven en zo mijn immuniteit te verhogen. Mor-Epa smart fats bevatten een hoge dosering aan Omega-3 vetzuren, nodig voor de bescherming van de cellen. Door de capsulevorm krijg je geen vieze olieachtige nasmaak, en ook dat vind ik fijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze huisdokter heeft mijn echtgenoot aangeraden Morepa te nemen, naast de cholesfytol die hij al een tijd aan het nemen is. De werking zou hierdoor sterker cholesterolverlagend zijn met Morepa. Het is wel geen goedkoop product maar zou wel heel goed helpen tegen een te hoog cholesterol. De volgende bloedanalyse zou dit kunnen bevestigen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Morepa Smart Fats gebruik ik reeds een langere periode als aanvulling op een aangepaste voeding om het cholesterolwaarden te verminderen. En met succes!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een duur product maar erg aan te raden. Is goed voor het geheugen en zorgt ervoor dat je helder kan nadenken. 1 tablet per dag volstaat terwijl dit bij andere merken niet het geval is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed voor studerende jeugd en bij astmapatiënten omdat ze weerstand verhoogt; één nadeel: ze zijn niet goedkoop, maar superieur productieproces in vergelijking met gelijkaardige producten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  volgens de dokter is dit voedingssupplement voor het behoud van emotioneel en fysiek welzijn het meest complete van dergelijke andere voedingssupplementen

Minami MorEPA Smart Fats Family Pack kopen

Je kan Minami MorEPA Smart Fats Family Pack van het merk Minami, geproduceerd door ATRIUM INNOVATIONS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Geheugen
Welzijn & Gezondheid > Hart & Bloedvaten
50+ > Vitaminen > Ogen
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie > Cholesterol & Bloedvaten
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Geheugen