Probactiol Plus Protectair 60 capsules

€ 39,49
€ 30,01
Bespaar 24% (€ 9,48)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Probactiol Plus Protectair

Probactiol plus protect air
 
Ingrediënten per dagdosering van 1 capsule:
1 Capsule bevat 25 miljard levende bacteriën:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën 
Braambesvrucht- en -bladextract (Rubus fruticosus L.)    50 mg
Vitamine D 2,5 µg  50% ADH*             
*% Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
  .
  
Ingredienten:
Vulmiddel: microkristallijne cellulose, capsule: hydroxypropylmethylcellulose, lactobacillus acidophilus NCFM, braambesvrucht- en bladextract (rubus fruticosus), Bifidobacterium lactis BI07, antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat, cholecalciferol.
 
Gebruik
Volwassenen en kinderen boven 12 jaar: 1 capsule per dag op een lege maag
 
Fabrikant
Metagenics Netherlands
Celsiusweg 20
Industrial Estate 4212
5928 PR Venlo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

03-2016

Indicatie

Voedingssupplement met levende bacteriën voor een een gezond darmstelsel en immuunsysteem.

Gebruik van Probactiol Plus Protectair

Het volstaat om 1 capsule per dag in te nemen. Het tijdstip waarop speelt weinig rol (bij voorkeur tijdens/bij de maaltijd).
De levende bacteriën in Probactiol® Plus zijn resistent tegen maagzuur en galzouten. Ze overleven in belangrijke mate in de maag tijdens het eten.

Praktisch wordt aangeraden om Probactiol® Plus 's morgens bij het ontbijt in te nemen met een glas water. Probactiol® Plus is smaakloos. Indien gewenst kan de capsule opengemaakt worden en het poeder vb. met yoghurt gemengd worden.
Bij antibioticagebruik is het aangewezen Probactiol® Plus minstens 2 uur later dan de antibiotica in te nemen.

Ingrediënten Probactiol Plus Protectair

Ingrediënten per capsule:
Lactobacillus acidophilus NCFM = 12.5 miljard levende bacteriën
Bifidobacterium lactis Bi-07 = 12.5 miljard levende bacteriën
Braambesvrucht- en bladextract (Rubus fruticosus) 50 mg
Vitamine D 2,5 µg 50%* .
Hulpstoffen: Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat 1 capsule bevat 25 miljard levende bacteriën *%RI = Referentie Inname

Bijwerkingen van Probactiol Plus Protectair

Probactiol Plus heeft geen gekende neveneffecten.

Waarschuwing

Probactiol® Plus kan gebruikt worden vanaf 12 jaar. Voor kinderen onder de 12 jaar is er een aangepaste Probactiol® Junior.

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt, niet overschrijden. Een voedingssupplement kan een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Bewaar het voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.
Probactiol Plus Protectair 60 capsules
€ 39,49
€ 30,01

Laatste reviews en ervaringen met Probactiol plus protectair

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken dit als alternatief voor Yakult. De voordelen zijn dat het langer houdbaar is en dat het niet in de ijskast moet staan. Op het eerste zicht geeft het dezelfde goede resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een antibioticakuur werd het maag- en vooral het darmstelsel van mijn partner serieus overhoop gehaald. Probactiol Plus heeft al die vervelende darmongemakken werd genormaliseerd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het produkt. De stoelgang verloopt veel beter en er treden geen buikkrampen op.Het produkt geeft een diepe inwerking op de darmen en zorgt voor een totale ontlasting zonder pijn.De stoelgang heeft ook een betere samenstelling en
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede keuze qua probiotica. Slechts 1 pilletje per dag nodig, want het product aangenaam in gebruik maakt. Zeker een aanrader onder de probiotica.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Als je al enige tijd last hebt van je darmen, dan is dit het perfecte product. Na enkele dagen ingenomen te hebben, voelt je buik een stuk beter aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol is het perfecte middel om bacterieovergroei in de darmen aan te pakken, samen met een dieet heeft het mij geholpen om mij weer beter te voelen na maanden van misselijkheid en darmkrampen. Super.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is voor een betere weerstand en zou ook een gunstige invloed hebben op de darmfunctie. Weerstand, ja. Heb nog amper een verkoudheid. Darmfunctie, daar ben ik nog niet helemaal van overtuigd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert de inname van Probactiol Plus Protectair is mijn fel opblazen boekgevoel nagenoeg volledig verdwenen en we ook ook veel vlotter naar het toilet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  SInds ik deze capsules neem vind ik dat mijn gezondheid er algemeen toch een stuk op vooruit is gegaan...géén of weinig problemen meer met de darmen en minder ziek geweest dit jaar...dus een blijvertje!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dagelijks neem ik voor het slapengaan 1 capsule in. Voorheen had ik vrij vaak last van diarree en had ik bijna dagelijks te maken met buikkrampen. Sedert ik dit inneem ervaar ik niet alleen een vastere stoelgang, maar tevens zijn de buikkrampen volledig verdwenen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nu een week en ik hoop om zo mijn weerstand terug wat op te bouwen, na twee weken antibiotica. Verder kan ik nog niet veel zeggen over het product.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze capsules nu bijna 3 weken en het lijkt of mijn darmen wat rustiger zijn geworden. Of de darm-schimmel hiermee ook daadwerkelijk verdwijnt wordt over 3 weken opnieuw 'gemeten' via electro-acupunctuur. De capsules zijn een beetje groot, maar als je even goed door je neus ademt, glijd hij met een een paar slokjes water rustig naar binnen ... ;-)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al een tijdje last van onrustige darmen. Eerder heb ik goede ervaringen opgedaan met dit product. Probeer het nu nogeens. Na 15 capsules nog niet het gewenste resultaat bereikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol helpt mij tegen de algemene weerstand van mijn darmwerking. Ik lijd aan prikkelbare darmsyndroom en met deze tabletten één maal per dag in te nemen is mijn gezondheidstoestand veel verbeterd. Heel tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een van de beste probiotica's op de markt. Deze werd mij aangeraden door verschillende dokters en specialisten. Bij mij werkt deze zeer snel en effectief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Probactiol PlusProtectair is, een zeer goed product om de darmenflora op peil te houden. Dient wel gedurende een tweetal maanden genomen worden om een goed resultaat te bekomen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed product, is mij aangeraden door de dokter en heb een veel grotere weerstand en een goede werking van de darmen en een goede stoelgang wat vroeger bij mij niet het geval was
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik ik om mijn darmflora op punt te krijgen en mijn weerstand te verhogen. Handige capsules, vlot in te nemen met water. Goed effect, darmwerking is terug in orde.

Probactiol Plus Protectair kopen

Je kan Probactiol Plus Protectair van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Probactiol Plus Protectair of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora